Momente dificile pentru celebrul Çağatay Ulusoy! Carismaticul actor s-a despărțit de iubita lui, actrița Duygu Sarışın, după cinci ani de relație!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 ian 2023, 23:06

Çağatay Ulusoy traversează din nou o perioadă dificilă deoarece s-a despărțit de iubita lui, Duygu Sarışın, în ciuda faptului că se îndreptau spre căsătorie.

Çağatay Ulusoy a trecut printr-o lungă perioada zbuciumată în anii trecuți, când s-a confruntat cu grave probleme pe plan personal după ce a fost acuzat de consum ilegal de stupefiante. După multe eforturi și sacrificii celebrul actor a reușit să își readune forțele și redevină același bărbat puternic și ambițios pe care publicul l-a cunoscut cu mulți ani în urmă pe micile ecrane în producții de excepție. Deși își găsise echilibrul și pe plan sentimental și avea o relație de aproape cinci ani cu o renumită colegă de breaslă, de curând, presa turcă a anunțat faptul că cei doi

actori au pus capăt poveștii lor de iubire.

Momente dificile pentru celebrul Çağatay Ulusoy! Carismaticul actor s-a despărțit de iubita lui, actrița Duygu Sarışın

Deși are doar 32 de ani, Çağatay Ulusoy a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în producții de mare succes care treptat l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din generația lui.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor încă din anul 2012, în serialul Feriha, în care a jucat alături de celebra actrița Hazal Kaya, iar apoi tânărul actor a revenit la Kanal D în producția Yaman, în anul 2015, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Celebrul Çağatay Ulusoy, investiție de milioane de lire turcești! Iată ce achiziție uluitoare a făcut de curând carismaticul actor!

După ce a trecut printr-o perioada zbuciumată care i-a dat peste cap atât carieră cât și viață personală la acea vreme, Çağatay Ulusoy a reușit în cele din urmă să se redreseze și să revină în forță pe platourile de filmare, într-un nou proiect de succes, în care a jucat alături de actrița Duygu Sarisin, de care s-a îndrăgostit iremediabil și treptat au devenit un cuplu frumos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, presa din Turcia a anunță faptul că cei doi actori au decis să pună capăt poveștii lor de iubire, după cinci ani de relație. Anul trecut Çağatay Ulusoy și Duygu Sarisin au fost văzuți de multe ori împreună la diverse evenimente mondene și păreau foarte apropiați. Mai mult decât atât aceștia au mărturisit că se gândesc deja la căsătorie, iar relația lor părea că se îndrepta din ce în ce mai mult către următorul nivel.

Presa turcă a scris despre faptul că actorul Çağatay Ulusoy s-ar fi întâlnit în secret cu o altă actrița superbă, Ilkin Tüfekçi, însă rămâne de văzut dacă aceasta a fost sau nu motivul despărțirii chipeșului actor de fosta lui iubita.

Citește și: Ea va fi noua parteneră a celebrului actor Cagatay Ulusoy! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia!