Momente dificile pentru celebrul Ekin Koç, din serialul Kosem! Îndrăgitul actor a fost surprins în timp ce o însoțea pe mama sa la spital!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2023, 00:25
Foto(4)

Ekin Koç, actorul care a dat viață Sultanului Ahmet în serialul Kosem, face parte din elita cinematografiei turcești.

Ekin Koç se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, Ekin a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uriaș încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Cu o ambiție de fier și o pasiune nemărginită pentru actorie, Ekin Koç a muncit mult, construind pas cu pas o carieră strălucită. Dincolo de viață profesională, tânărul actor se dedică trup și suflet familiei sale

Momente dificile pentru celebrul Ekin Koç, din serialul Kosem

Ekin Koç s-a născut în 1992 în Alanya, Antalya, acolo unde a crescut și a studiat inclusiv liceul în cadrul Anatolian Aldemir Atilla Konuk. La vârstă majoratului Ekin a decis să meargă în Istanbul pentru a studiat la Universitatea Bilgi, unde s-a înscris la Facultatea de Administrare a Afacerilor. În timpul facultății, tânărul a început să se pregătească în paralel și în domeniul actoriei, prima lui mare pasiune și a ales să studieze în cadrul Academiei 35 Half Art House, a celebrului actor Altan Gördüm, care

avea să ii insufle și mai mult aplecare către profesia de actor.

În anul 2013 Ekin Koc a debutat pe platourile de filmaee în serialul de televiziune, "Sana Bir Sır Vereceğim", care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Publicul din România l-a cunoscut abia în anul 2017, în distribuția producției istorice "Kosem", în care a interpretat rolul principal al Sultanului Ahmet, care i-a primul mare succes.

Au urmat alte câteva roluri importante atât în filme cât și în seriale, care i-au adus celebritate și la nivel internațional și l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciați actori turci.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Vi-l mai amintiti pe Sultanul AHMET din serialul "KOSEM"? Carismaticul EKIN KOC revine in atentia publicului din Turcia cu un nou proiect artistic! Iata cine este frumoasa actrita alaturi de care va juca in viitorul serial!

Dincolo de viața profesională plină de mari succese, Ekin Koc se dedică foarte mult și familiei sale. Acesta are o relație specială cu mama lui, de care are mare grijă mai ales în ultima vreme, deoarece Şefika Koç a suferit de o boală relativ ușoară, după cum a declarat celebrul actor. De curând, Ekin Koc a fost surprins în timp ce o însoțea pe mama lui la spital pentru un control medical.

Întrebat de jurnaliști ce se i s-a întâmplat, actorul a răspuns scurt și a încercat să evite conversația.

"Mama mea a avut o boală ușoară, mergem la spital pentru control. Ne grăbim puțin, scuze, vorbim mai târziu", a spus Ekin Koç.

Citeste si: Carismaticul Ekin Koc (Sultanul Ahmet din "Kosem"), revine in atentia publicului cu o productie inedita, alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.