MOMENTE DIFICILE pentru Elena Udrea dupa ce deputatii din Comisia juridica au dat aviz pentru extinderea urmaririi penale si arestarea preventiva

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Toate tunurile par a fi acum pe Elena Udrea, dupa ce ieri, deputatii din Comisia juridica au dat aviz pentru extinderea urmaririi penale si arestarea preventiva a deputatului.

Cererile au fost formulate de procurorii anticoruptie in dosarele "Microsoft" si "Gala Bute". Asa se face ca Udrea pare sa fie tot mai aproape de fostul sot, Dorin Cocos, arestat preventiv de ceva vreme. Toate drumurile Elenei Udrea par sa duca in aceeasi directie!

Varianta ca cea mai cunoscuta blonda din politica sa fie arestata preventiv pare tot mai posibila. Ieri, Comisia juridica din Parlament a dat unda verde pentru cele 3 solicitari ale DNA-ului in acest sens, pentru presupuse fapte de coruptie in dosarele „Microsoft” si „Gala Bute”.



Elena Udrea crede ca denuntul facut de ea, saptamana trecuta, impotriva generalului Florian Coldea, directorul interimar al SRI ar fi motivul pentru care DNA-ul cere arestarea sa. Parlamentarii vor da votul final in aceasta dupa-amiaza pentru cererea DNA de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea.

##VIDEO132205##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”