Momente dificile pentru Erisa în Casa iubirii! „Îmi este frică de Aisa!” Cu ochii în lacrimi, tânăra va dezvălui că a fost amenințată de Aisa! Aflați ce detalii uluitoare vor ieși la iveală, joi, 20 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 apr 2023, 19:06

Tensiuni și replici acide, joi, în Casa iubirii! Erisa va dezvălui cu ochii în lacrimi că a fost amenințată de Aisa și că îi este frică de ea! „M-a amenințat! Dacă o să-mi permit să vorbesc aici ceea ce vorbește ea cu mine în camera!” Iată cum a reacționat Aisa! „Să-ți fie rușine!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii Casa iubirii de momente de senzație, de trăiri spectaculoase, emoții puternice, dar și de multe tensiuni și răsturnări neașteptate de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. Încă din prima zi a săptămânii, surprizele s-au ținut lanț, deoarece o nouă fată și-a făcut apariția în camera roșie, acolo unde l-a invitat la o prima întâlnire pe Robert, iar miercuri, un nou concurent a intrat în casa fetelor și le-a încântat cu aspectul lui fizic.

În ediția de joi, atmosfera din platou va redeveni una tensionată, deoarece va izbucni o ceartă aprigă între Erisa și Aisa, cele doua fete care au intrat recent în cadrul emisiunii pentru a-și cauta jumătatea.

Momente dificile pentru Erisa în Casa iubirii! „Îmi este frică de Aisa!” Cu ochii în lacrimi, tânăra va dezvălui că a fost amenințată de Aisa

În ediția de joi, 20 aprilie, în Casa iubirii, lucrurile se vor precipita din nou și va exista o atmosferă tensionată în tabăra fetelor, unde Erisa va face dezvăluiri neașteptate și tulburătoare.

Concurenta va spune cu tristețe în glas și lacrimi în ochi faptul că Aisa a amenințat-o seara trecută, în camera de hotel. Tânăra a afirmat că Aisa ar fi amenințat-o pentru a nu povesti nimănui din casă despre ceea ce vorbesc ele în camera de hotel.

Erisa: Sunt tensionată, supărată! Îmi este frică de Aisa, pentru că aseară m-a amenințat! Dacă o să-mi permit să vorbesc aici ceea ce vorbește ea cu mine în camera!

Aisa: Să-ți fie rușine!

Erisa: Ție să-ți fie rușine!

Aisa: Erisa, să-ți fie rușine! Atât îți spun! Eu n-am de ce să-mi fie rușine!

Mihaela: De ce spui că merit un Oscar?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aisa: Pentru că ești teatrală!

Mihaela: Tu n-ai fost aici să vezi ce am trăit noi aici în casă de la început!

Erisa: Să nu îți mai permiți să mai vorbești despre mama mea!

Aisa: Te rog frumos să nu mi te mai adresezi! De azi înainte, Erisa... Bine, eu în acest moment o să refuz să port această discuție cu tine și să fac acest joc cu tine, pentru că nu am chef!

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!

Citește și: Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția"