Momente dificile pentru Roxana! Vrea sa se descalifice? "Ori eu, ori el!" Iata ce anume a adus-o in pragul depresiei si ce masuri are de gand sa ia pentru a depasi situatie!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Roxana a izbucnit in lacrimi si a marturisit ca ii este din ce in ce mai greu sa il vada pe Andy, care a refuzat categoric sa mai dea o sansa relatiei lor.

Roxana si Andy s-au indragostit in cadrul emisiunii "Puterea dragostei", in urma cu trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de geloziel. Si apoi totul culminand cu despartirea lor.


Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost in seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in
emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander. Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.