Momente dificile pentru unul dintre cei mai carismatici actori din distributia serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata ce decizie neasteptata a luat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2018, 14:55
video Foto(7)

Berkay Hardal si Hira Koyuncuoglu au decis sa puna capat povestii lor de iubire, care a inceput chiar pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul"!

Desi au trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de aproape doi ani, Berkay Hardal si Hira Koyuncuoglu au decis de curand, sa mearga fiecare pe drumul sau.
Anul trecut Hira declara pentru o renumita publicatie din Turcia, ca traieste cea mai frumoasa poveste de iubire alaturi de Berkay si ca s-au indragostit la prima vedere, pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul", unde, paradoxal, au interpretat rolurile a doi indragostiti, Murat si Bade.


Presa din Turcia a confirmat ca acestia ar fi decis, de comun acord, in urma cu o luna, sa se desparta.
Se pare ca motivul ar fi acela ca Berkay Hardal nu mai acorda timp relatiei, acesta fiind foarte ocupat cu filmarile serialului "Dragostea Ingerilor", care au inceput imediat dupa terminarea filmarilor pentru sezonul al doilea din "Mireasa din Istanbul". (sursa: medyatava.com.tr; viata cu aroma de cafea)