Momente dificile pentru unul dintre cei mai talentati si carismatici actori din Turcia! Iata ce interventie chirurgicala a suferit tanarul, chiar cu trei zile inainte de Anul Nou si cum se simte in prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 sep 2020, 02:35
video Foto(5)

Can Yaman este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Can Yaman s-a nascut in 1989, la Istanbul dintr-o familie de iugoslavi. A studiat in Istanbul, la un colegiu italian si mai tarziu si-a descoperit pasiunea pentru teatru si film. Desi initial avea de gand sa urmeze facultatea de actorie, Can Yaman a absolvit pana la urma Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii Yeditepe din Istanbul.

 

 

Can Yaman a anuntat, prin intermediul contului sau de socializare, ca s-a operat cu trei zile inainte de Anul Nou. Acesta a tinut sa e impartaseasca si fanilor sai prin ce momente dificile a trecut.

 

 

"De o perioadă lungă de timp, sufeream din cauza unei afectiuni a ochilor. Am făcut operatia necesară, cu trei zile înainte de anul nou, iar acum sunt mai bine, dar cred că, timp de două saptămâni, voi continua să vad în ceata si limitat.

Multumesc foarte mult tuturor celor care s-au aratat îngrijorati si mi-au transmis urările de însanatosire grabica. Cu drag, Can Yaman!", a spus celebrul actor. (sursa: viata cu aroma de cafea)