Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea a izbucnit în lacrimi după ce Emanuel a pus capăt relației lor! „Mi-am pierdut încrederea în tine” Ce detalii uluitoare i-a dezvăluit Andreea din culisele trecutului ei!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 sep 2022, 18:51
casa iubirii Foto(5)

Andreea pusa din nou la zid de Emanuel

Sursa: Captură KANAL D

După multe frământări, Emanuel a decis că este mai bine să pună punct relației dintre el și Andreea, explicându-i că nu mai poate avea încredere în ea!

Momentele triste și tensionate au continuat și astăzi în Casa iubirii. După ce în ediția de marți, concurenții au fost uluiți de hotărârea luată de Ionuț și Larisa de a se despărți definitiv, luându-și adio în lacrimi, astăzi casă a fost zguduită de o altă despărțire lacrimogenă. De această dată nu a fost vorba despre o despărțire de comun acord deoarece cel care a hotărât să pună punct relației a fost Emanuel, în vreme ce Andreea și-ar fi dorit să meargă mai departe împreună.

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea a izbucnit în lacrimi după ce Emanuel a pus capăt relației lor

Povestea lor de iubire a început să se destrame încă din momentul în care au ieșit la iveală primele detalii despre trecutul tumultos al Andreei. Însă în clipă în care unii dintre băieții din casă au descoperit și câteva clipuri video în care Andreea apărea în ipostaze deocheate în mediul virtual, Emanuel a mărturisit că și-a pierdut încrederea în partenera lui.

Deși tânărul a încercat din răsputeri să depășească acel moment și să își recapete încrederea în Andreea se pare că totul a fost în zadar, deoarece Emanuel a decis să pună punct relației lor.

Andreea și Emanuel au purtat o conversație importantă astăzi în cadrul emisiunii în speranța că vor mai putea da o șansă relației lor. Curios să afle cum au stat lucrurile în trecut și cum a ajuns Andreea în acea situație, Emanuel i-a cerut partenerei lui să îi povestească tot ceea ce i s-a întâmplat atunci.

Tânăra i-a explicat că în acea perioada partenerul ei de atunci ajunsese într-un punct critic și se confruntă cu mari probleme din cauza unui anturaj mai dubios și atunci ea a decis să îi ofere o mâna de ajutor. Astfel s-a văzut nevoită să recurgă la videochat pentru a face rost de mulți bani cât mai rapid, însă în cele din urmă a descoperit că iubitul ei o înșela și atunci a renunțat la acel job însă nu a închis definitiv și contul creat pe site-ul respectiv și de aceea au apărut acele clipuri

cu ea rămase undeva în arhivă.

Explicațiile date de Andreea nu l-au mulțumit pe Emanuel, care a continuat să fie la fel de neîncrezător și sceptic în privința trecutului ei și în cele din urmă tânărul a decis că este mai bine să pună punct relației lor și să meargă fiecare pe drumul lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emanuel: Eu cum pot să cred asta Andreea! Ce dovadă am eu că așa este! Știi cumva, filmele din cap nu pot să rezoneze cu ceea ce spui tu!

Andreea: Atunci rămâi cu filmele tale și gata!

Emanuel: Nu pot să te cred odată ce mi-am pierdut încrederea în ține, eu cum pot să am încredere în ceea ce zici și ceea ce faci! Și o să scot chestia asta în evidență de fiecare dată și când o să fim așa și când o să fim într-o relație mereu

o să fiu pus pe gânduri!

Andreea: Înseamnă că tu doar asta vezi în mine!

Citeste si: Despărțire dureroasă în Casa iubirii! Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi! „Nu mai simt că ești a mea” Iată ce și-au spus pentru ultima dată cei doi foști iubiți!

Citeste si: Exclusiv! Xenia a dat cărțile pe fata despre relația cu Radu după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!"

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.