Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț dureros! „Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!” Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 mai 2023, 19:00
Foto(4)

Cutremur în Casa iubirii! Andreea Mantea a adus o veste cumplită concurenților! Unul dintre ei a fost descalificat și va părăsi emisiunea! „Au fost încălcate clauzele contractuale! Moral și ca imagine, noi, Casa iubirii, nu ne mai potrivim cu unul dintre voi!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte astăzi de momente tensionate și de mult suspans, deoarece Andreea Mantea i-a anunțat că unul dintre ei va fi descalificat pentru că a încălcat clauzele contractuale, iar din punct de vedere moral nu mai este compatibil cu formatul emisiunii. Verdictul misterios a fost așteptat cu mari emoții și suspans de toată lumea, însă cei mai afectați de întreagă situație au fost Patrick și Nona, care au bănuit de la început ce anume se va petrece.

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț dureros! „Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!”

În ediția de astăzi, lucrurile au căpătat o întorsătură uluitoare în Casa iubirii, deoarece concurenții au fost anunțați că unul dintre ei va părăsi emisiunea că urmare a faptului că a încălcat clauzele contractuale.

După câteva momente de suspans și emoții uriașe, Andreea Mantea a anunțat că cea care va fi descalificată este Nona, care a izbucnit în lacrimi la scurtă vreme de la aflarea anunțului deoarece l-a văzut pe iubitul ei dărâmat de durere că va fi nevoit să rămână singur în cadrul show-ului.

Pe de altă parte, Nona și-a exprimat și ea regretul că își lasă iubitul în Casa iubirii, însă în același timp este conștientă de faptul că în acest fel se va pune punct tuturor speculațiilor apărute până acum despre ea.

Momentul despărțirii celor doi îndrăgostiți a fost de-a dreptul dramatic. 

Andreea Mantea: Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare! Pentru că au fost încălcate clauzele contractuale! Moral și că imagine, noi, Casa iubirii, nu ne mai potrivim cu unul dintre voi! Eu nu o să dezvolt și aș vrea să nu dezvoltați nici voi! Dar din păcate a sosit momentul să fac acest lucru: concurentul descalificat este Nona!

Nona: Eram conștientă! Îmi doream asta! Va mulțumesc enorm de mult! Da, eu îmi doream mult să ies pentru că nu mai rezistăm! Am avut zile în care aveam gânduri urâte, foarte urâte! Puteți să-l lăsați să vină aici, va rog?

Andreea Mantea: Este un moment tare dificil, pentru că iată un cuplu se desparte și nu oricum ci prin descalificare, nu ne-am dorit să se ajungă aici, însă din păcate sau din fericire adevărul iese în totdeauna la iveală! Și îl și tu Nona, îl știm și noi! Din

păcate, astăzi va trebui să părăsești Casa iubirii!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nona: Eu va sunt mulțumitoare pentru că am învățat din nou să zâmbesc, să iubesc! Am să te aștept afară! Știu că o să îi fie greu! Nici mie nu mi-a plăcut ce am văzut în ultimele zile pe TV! Arătăm groaznic! Probabil că am obosit psihic!

Patrick: Liniștește-te! Nu e capăt de lume!

Nona: Te iubesc!

Patrick: Și eu!

Citește și: Nona, decizie uluitoare! Concurenta a surprins pe toată lumea cu anunțul făcut astăzi în Casa iubirii! Noile imagini rușinoase care au apărut în mediul online au determinat-o să pună piciorul în prag! „Eu cred că e mai bine așa” Cum a reacționat Patrick

Citește și: Bianca a pus piciorul în prag! Concurenta a luat o hotărâre radicală în privința lui Laurențiu! „Eu vreau să nu-ți dau ție de înțeles chestii greșite” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce replici acide au lansat Robert și Radu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.