Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi! „Nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu!” Tânăra nu mai e atât de hotărâtă să renunțe la orice pentru Alin!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 ian 2023, 19:08

În ediția de astăzi, Bianca a cedat din cauza presiunii și a emoțiilor copleșitoare ale finalei care se apropie cu pași repezi și a izbucnit în lacrimi!

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenții au trecut prin momente extrem de emoționante și pline de suspans, în așteptarea verdictului serii. Alex, Emanuel, Natalia și Andreea au ajuns în pragul eliminării. În cele din urmă față și băiatul care au părăsit competiția cu doar o săptămâna înainte de Marea Finală au fost Alex și Andreea, spre marea uluire a tuturor celorlalți concurenți.

Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi! „Nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu!”

În ediția de astăzi, concurenții rămași în Casa iubirii au avut parte de noi provocări. Aceștia au fost puși la câteva încercări neașteptate, fiind nevoiți să răspundă cum ar proceda în cazul anumitor scenarii cu privire la Marea Finală. Când a venit rândul Biancăi, aceasta și-a expus punctul de vedere cu privire la scenariul ce i s-a dat iar apoi a cedat sub multitudinea de emoții și regrete pe care le-a acumulat

de-a lungul lunilor petrecute în cadrul show-ului matrimonial.

Citește și: Tensiunile se amplifică în Casa iubirii! Nicoleta face afirmații uluitoare! „Eu știu foarte multe lucruri despre aproape toți” Bianca va izbucni în lacrimi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebată dacă ar renunța la Alin pentru a intră în posesia unui premiu de consolare, Bianca a mărturisit că nu se mai simte atât de sigură că înainte de iubirea dintre ea și Alin, astfel că în prezent ar fi tentată să nu renunțe la bani de dragul partenerului ei de afară, deoarece nu se mai simte sigură de iubirea lor.

„Dacă întrebarea asta îmi era pusă când Alin încă era în casă, înainte de Crăciun, înainte de toate ce s-au întâmplat, înainte de tot timpul petrecut aici în casă aș fi zis că renunț la orice bani! Puteau să fie și un milion! Adică iubirea e mai mult decât orice! Învinge totul! Dar în condițiile în care ne aflăm acum și chiar nu e vorba nici de premiul de consolare de nimic, e vorba că a trecut timp, noi nu am vorbit! Sunt chestii nediscutate, nerezolvate, pe care a trebuit eu să le duc cu mine,

a trebuit eu să am grijă de mine, că de obicei, a fost singură! Sau când a fost vorba și de el, trebuia să am grijă de alte chestii! Deci acum nu știu, nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu sau nu! Eu nu știu dacă relația asta mai există sau nu! Nu mai sunt atât de sigură pe mine că la început! Vreau să ajung în Finală pentru mine, să-mi demonstrez eu mie că pot!”, a
spus Bianca.

Citește și: Reproșuri după reproșuri după eliminarea din Gală. Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa își ies din minți: ”V-a luat la toți competiția mințile!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.