Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca și Alexandru, la un pas de despărțire! „Vreau să-mi construiesc altceva” Aflați ce anume s-a întâmplat între cei doi concurenți, luni, 24 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 apr 2023, 20:00
Foto(5)

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Alexandru va da cărțile pe față și va spune ce simte cu adevărat pentru Bianca! „Nu este o iubire pură!” Concurenta va izbucni în lacrimi amare!

În Gala de duminică, a emisiunii Casa iubirii, în care Emma, Robert și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă, cei doi băieți au fost salvați de public, în vreme ce Emma a fost nevoită să plece acasă. Deși a recunoscut că regretă faptul că a fost eliminată, Emma nu a vărsat nicio lacrimă și a afirmat că se aștepta să fie ea cea vizată de public, după ce s-a aflat zilele trecute că are un admirator în afara emisiunii, pe care își dorește să îl cunoască mai bine.

În ediția de luni, 24 aprilie, concurenții vor avea parte de noi momente tensionate și chiar dramatice, deoarece Bianca și Alexandru vor ajunge într-un mare impas al relației lor.

Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca și Alexandru, la un pas de despărțire

În ediția de luni, a emisiunii Casa iubirii, Bianca va avea parte de șocul vieții sale, după ce Alexandru va decide, din senin, să dea cărțile pe față și să spună ce simte cu adevărat pentru partenera lui.

Tânărul pare hotărât sa pună punct relației lor si sa meargă fiecare pe drumul lui. 

Întrebat de către Andreea Mantea ce anume se întâmplă cu el și mai ales cu relația dintre el și Bianca, concurentul va oferi un răspuns pe cât de ciudat, pe atât de dureros pentru iubita lui, căreia nu îi va veni să creadă ceea ce va auzi.

Andreea Mantea: Totul are legătură cu Bianca, cu relația voastră!

Alexandru: Am avut așa, viziune de tunel! Era totul spre Bianca! Și acum...

Bianca: Și acum ce?

Andreea Mantea: Alexandru, mama ta o vede potrivită pe Bianca pentru unicul ei fiu?

Alexandru: Toți au dubii, adică mi se pare și normal că părinte să ai...

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Dubii legate de Bianca sau de relația voastră?

Alexandru: De relație!

Andreea Mantea: De ce suferi?

Alexandru: Eu văzând-o numai pe Bianca în ultimele două luni și ceva, într-un fel mi-au dat jos voalul asta de pe față! Efectiv, relația asta și ea înseamnă tot și poate a fost o reacție, încât să vreau să îmi construiesc altceva și să mă

îndepărtez de asta, pentru că eu în momentul asta, în afară de relația asta nu mi se pare că mai e ceva al meu, că mai e ceva construit de mine!

Andreea Mantea: Ce simți în acest moment pentru Bianca?

Alexandru: Nu e o iubire pură!

Citește și: Emma a recunoscut că are sentimente pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe TikTok și care i-a trimis flori la hotel! Concurenta a făcut mărturisiri uluitoare! „Nu i-am dat eu adresa băiatului”

Citește și: Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel! „A spus că aveți două clase, că Mihaela e vânzătoare” Iată cum au reacționat băieții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.