Momente dramatice în Casa iubirii! Catinca a izbucnit în lacrimi, după ce Cosmin a mărturisit că nu are sentimente pentru ea! Iată ce decizie radicală a luat concurenta! „Îmi doresc să dau câțiva pași înapoi”

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 aug 2023, 22:09
Foto(4)

Cosmin este bulversat! Concurentul ar face pași în spate, dar nici nu ar renunța la șansa de a o cunoaște in continuare pe Catinca! „N-aș vrea să o rănesc încă o dată!”

Cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi idile de senzație, momente de pomină, întâlniri romantice petrecute în afară platourilor de filmare, dar și despărțiri neașteptate și tensiuni aprige. După ce în ultimele două săptămâni două cupluri au decis să ia o pauză în relația lor, în ediția de astăzi, Catinca și Cosmin, care se aflau într-o perioada de cunoaștere, au ajuns și ei în pragul unei despărțiri definitve.

Momente dramatice în Casa iubirii! Catinca a izbucnit în lacrimi, după ce Cosmin a mărturisit că nu are sentimente pentru ea

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată deoarece Cosmin a decis să dea cărțile pe față și să îi spună verde în față Catincăi faptul că nu are încă sentimente pentru ea. Concurentul a mărturisit că pe de o parte își dorește încă să continue perioada de cunoaștere cu ea, însă pe de altă parte a simțit o presiune mult prea mare din parte ei în ultimele

zile motiv pentru care a hotărât să facă pași în spate.

Catinca a conștientizat încă de ieri faptul că partenerul ei nu are sentimente serioase pentru ea, după ce a acceptat să se întâlnească în casă fetelor cu Cristina, deși se află într-o perioada de cunoaștere cu ea.

Andreea Mantea: Te pui puțin în locul lui? L-ai copleșit! Adică vorbim, comunicăm, nu ne pupăm, nu ne luăm în brațe! Nu știu! Să nu fie o greșeală! Eșți sigură de gândurile tale? Tu nu greșești?

Catinca: Greșesc și eu! Sunt om, normal! Poate nu am văzut lucrurile ok, dar eu am simțit o lipsa de respect față de mine, că om! Așa am văzut-o eu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: De când ai intrat în Casa iubirii de câte ori ai zâmbit? Unde ți-e zâmbetul? Îți este greu aici? Nu îți face bine casă asta? Ești foarte frumoasă când zâmbești! Arată-ti ochii, zâmbește, Catinca! Ia lucrurile mai lejer! Fii mai

relaxată! Da-ți voie să greșești! Da-i voie să greșească!

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Cosmin și Cristina, întâlnire neașteptată în casa fetelor! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu mă place îndeajuns de mult!”

Citește și: George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și au spus care au fost principalele motive ce au dus la separarea lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.