Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Nu știu ce face!” Marinel și Ionuț au sărit să o consoleze pe Cristina!

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 apr 2023, 20:22
casa iubirii Foto(4)

Cristina, criza de gelozie

Sursa: Captură KANAL D

Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte de momente de noi provocări, momente romantice, clipe frumoase, dar și de răsturnări neașteptate de situație și chiar tensiuni aprige, care le aduc mari suferințe mai ales celor care se află deja într-un cuplu, sau trec printr-o perioada mai grea a relației lor. Este și cazul cuplului format din Cristina și Radu, care de curând au decis să ia o pauză, însă relația lor e tot mai aproape de destrămarea definitivă.

După ce în ediția precedentă Radu a încercat să între în rolul lui Cupidon pentru a-i apropia pe Emma și Laurențiu, în ediția de astăzi, concurentul a părut din ce în ce mai interesat el însuși de Emma, fapt ce a înfuriat-o și a devastat-o pe Cristina, care a suferit cumplit.

Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, atmosfera creată de farsele puse la cale de băieți a fost una relaxată și veselă. Însă de departe, cea care nu a reușit să se bucure deloc alături de colegele sale a fost Cristina, care a fost afectată de gesturile nepotrivite ale lui Radu față de Emma și de atitudinea lui rece și indiferență față de ea. În ciuda faptului că tânăra speră încă într-o împăcare cu Radu, cei doi foști iubiți par să se îndepărteze din ce în ce mai mult.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi! Apropierea dintre Radu și Emma o va bulversa teribil! Cum va reacționa concurenta în clipa în care Radu va veni în casa fetelor pentru Emma

Astăzi, Radu și Laurențiu au venit în casă fetelor, moment extrem de dureros pentru Cristina, deoarece fostul ei partener a încercat pe cât posibil să o evite și pe de altă parte s-a apropiat tot mai mult de Emma.

În clipă în care Radu a invitat-o pe Emma în grădina, pentru a vorbi între patru ochi, Cristina a cedat și a izbucnit în lacrimi, retrăgându-se pe scări, pentru a nu fi văzută că plânge.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cea care a sărit să o sprijine a fost Mihaela, care a urcat lângă ea și a încercat să îi spună că Radu pare că se joacă și că nu are de fapt sentimente pentru Emma, dorindu-și doar să îi stârnească

ei gelozia și să o evite. După ce au văzut pe monitoare ceea ce se petrece în casa fetelor, Ionuț și Marinel au cerut permisiunea de a merge la fața locului pentru a o consola pe Cristina.

Citește și: Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit 1 Aprilie cu cele mai hazlii momente! Iată ce farse de senzație au pus la cale băieții și ce reacții s-au declanșat in rândul fetelor! „Schimbăm zahărul cu sarea și punem piper în loc de cafea!”