Momente dramatice în Casa iubirii! Lorena a izbucnit în lacrimi după ce a fost refuzată de Marinel! „Niciodată nu am avut încredere în mine!” Iată cum a reacționat concurentul când a văzut-o că suferă cumplit

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 mai 2023, 19:00

Lorena, dezamăgită profund de respingerea lui Marinel! Tânăra susține că Marinel i-a dat speranțe! „Pur și simplu a fost o discrepanță între ceea ce erai la început, adică sclipirea ta și cum ești acum” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi surprize, de momente romantice petrecute în camera roșie sau în afară platourilor de filmare pentru a se cunoaște mai bine, însă se confruntă deseori și cu răsturnări neașteptate de situație care fie ii bulversează, fie le aduce bucurie și încă un pas către o posibilă relație. După ce în ediția de joi, Radu a fost în centrul atenției din cauza necazului petrecut în familia lui, în ediția de astăzi, Lorena și Marinel, care la un moment dat păreau că își vor da o șansă de a

se cunoaște, vor decide însă că fiecare să o ia pe calea lui, la inițiativa concurentului.

Momente dramatice în Casa iubirii! Lorena a izbucnit în lacrimi după ce a fost refuzată de Marinel

În ediția de astăzi, în Casa iubirii va predomina o atmosferă apăsătoare și tristă deoarece Lorena, una dintre concurentele care au intrat recent în emisiune pentru a-l cunoaște și încerca să îl cucerească pe Marinel, va izbucni în lacrimi și va trăi o dezamăgire profundă deoarece concurentul o va refuză categoric.

Lorena și Marinel s-au întâlnit în camera roșie, unde au discutat deschis despre ceea ce s-a întâmplat între ei în ultima perioada, de când tânăra a intrat în cadrul show-ului. Deși încă mai speră că Marinel se va îndrăgosti de ea, Lorena a fost șocată să audă că a decis să rupă orice legătură cu ea, refuzând categoric să înceapă o perioada de cunoaștere.

Citește și: Radu a simțit că i se prăbușește pământul sub picioare! „Sunt foarte panicat” Tânărul a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, după ce a aflat o veste cumplită despre sora lui cea mică

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vizibil dezamăgită, Lorena a încercat să își mascheze tristețea profundă pe cât posibil în față lui Marinel, însă după ieșirea din camera roșie, tânăra a cedat și a izbucnit în lacrimi amare.

Întrebată de către colegele sale ce i s-a întâmplat, Lorena le-a povestit ce a discutat cu Marinel în camera roșie și le-a mărturisit printre lacrimi că se simte extrem de dezamăgită și rănită.

În vreme ce Lorena plângea, Marinel a văzut pe monitoare starea acesteia și le-a spus băieților că regretă enorm faptul că decizia lui a afectat-o atât de mult. Mai mult decât atât, concurentul a subliniat că se teme și de reacțiile negative ce ar putea veni din partea publicului.

Citește și: Cine este concurenta de la „Casa Iubirii” care a provocat-o pe Simina Loica în gala RXF: „Mi s-a părut destul de drăcoasă”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.