Momente dramatice în “Casa iubirii”. Roberta a izbucnit în lacrimi după ce a pus punct relației. Cum a reacționat Sebastian

Autor: Diana Bostan

Roberta a pus punct relației cu Sebastian.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Roberta a izbucnit în lacrimi în ediția de joi, 5 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Concurenta a pus punct relației cu Sebastian.

După ce s-a declarat dezamăgită de atitudinea și comportamentul iubitului său, Roberta a decis să fie ea cea care pune punct relației cu Sebastian. Concurenta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Roberta pune punct relației cu Sebastian în hohote de plâns! „Eu dacă rămân în relația asta mă distrug”. Nu ratați o nouă ediție emoționantă din „Casa iubirii” de joi, 5 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Roberta a pus punct relației cu Sebastian

Ediția de joi a debutat cu multă emoție, toți concurenții având parte de o surpriză de proporții. Fetele și băieții au intrat pe o melodie cu totul specială, fiind o piesă scrisă și interpretată de Roberta.

Vizibil emoționată, Roberta a vrut să-i anunțe și pe ceilalți în legătură cu decizia luată și cu starea ei. În timp ce Roberta încerca să-și ascundă emoțiile și lacrimile, Sebastian nu înțelegea motivul pentru care iubita lui se comportă așa.

Acesta susține că nu se simte vinovat pentru nimic și este de părere că Roberta caută doar motive de despărțire.

Robi: Sebi nu conștientizează de ce sunteți certați. Sebastian a spus că vrei să te desparți de el și nu știi cum.

Citește și: Rebecca, dezamăgită de gestul lui Antoni! „Mințiți amândoi! Antoni, nici nu am cuvinte oricum!” Ce reacții s-au declanșat în casa băieților

Roberta: El conștientizează foarte bine, sunt sigură. Nu caut vreo scuză sau ceva.

Sebastian: Roberta, nu mai vreau să mai vorbesc. Tu, în momentul de față, ai pretenția de la mine să mă cer să mai vin să mai discut cu tine, lucru pe care n-am să-l mai fac niciodată. Stai liniștită așa cum stai, că stai bine. Eu știu mai bine situația, e bine așa cum e.

Cu lacrimi în ochi, Roberta i-a mărturisit lui Sebastian faptul că nu o merită și că vrea să pună punct relației.

Roberta: Eu nu vreau să mai fac circ pe aici cu tine. Mi-am dat seama că nu mă meriți. Îmi demonstrezi în continuare că am făcut bine că am luat această decizie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Sebastian nu a înțeles decizia iubitei sale

Concurentul a rămas fără cuvinte, însă i-a mărturisit Robertei faptul că nu a simțit nevoia să vină să o împace, dacă el nu simte că a greșit cu ceva față de ea. La rândul ei, Roberta a dezvăluit că nu poate avea ceva de viitor cu el.

Sebastian: De ce să vin să te împac, dacă știu că nu am făcut nimic.

Ceea ce simt în momentul de față din partea ta, este că tu ai avea pretenția ca eu să vin să te împac. Nu pot să mai fac așa ceva, nu simt, nu mă simt greșit cu ceva.

Roberta: Eu sunt împăcată de ceva timp cu ideea asta. Nu pot să am ceva cu el pe viitor. Un om care iubește nu face ce faci tu.

Citește și: Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Sebastian: Păi tocmai că nu știu ce am făcut.

Roberta a spus că nu a meritat niciodată să fie tratată așa de Sebastian și l-a acuzat pe acesta că a profitat de ea, știind că va fi mereu prezentă, indiferent de circumstanțe. 

Roberta: Niciodată nu am meritat să fiu tratată așa. Cu indiferență de multe ori, cu vorbe urâte, cu vorbe grele. Tu ești omul care profită. Ai profitat pentru că ai știut că voi fi acolo orice ar fi. Dar cred că am deschis ochii. Eu nu sunt bine, sunt mai mult rău decât bine în relația asta. Eu dacă rămân în continuare aici o să profiți și mai mult.

Roberta nu și-a putut stăpâni lacrimile

Deși Roberta nu-și putea stăpâni lacrimile, Sebastian a mărturisit că nu înțelege de ce are această atitudine și ce a deranjat-o atât de tare.

Roberta: Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase, pentru că am avut o conexiune frumoasă. Dacă tu știi că mă deranjează niște lucruri, cum poți să le repeți la nesfârșit. N-o să-ți accepte niciuna ce ți-am acceptat eu. Eu nu-mi mai doresc această relație.

Sebastian: Nu știu ce să zic. Mă simt așa deranjat și puțin jignit pentru faptul că îmi spui că nu te-am apreciat și că nu am văzut ce am lângă mine. Nu-mi explic, am înțeles că am defecte, dar nu știu cum aș putea să-ți demonstrez că nu aș fi făcut un pas greșit în fața ta.

Aici puteți urmări momentul în care Roberta pune punct relației cu Sebastian: