Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 01:10
Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit la pământ în timpul meciului Finlanda-Danemarca
Sursa: Captură YouTube

Meciul Finlanda-Danemarca din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020 a debutat cu un eveniment nefericit. Jucatorul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, iar medicii au intervenit de urgență.

Momente de groază în timpul meciului Finlanda-Danemarca din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020. După ce s-a dat startul partidei, jucătorul danez Christian Eriksen s-a simțit rău și a căzut la pământ. Medicii au intervenit de urgență și au început manevrele de resuscitare, meciul fiind suspendat.

Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce jucătorul danez Christian Eriksen a căzut la pământ?

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren după ce s-a dat startul meciului Finlanda-Danemarca. Jucătorul de fotbal nu a fost lovit, ci s-a simțit rău și a leșinat. Medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor. Au început manevrele de resuscitare cu un defibrilator. Pentru a-l proteja pe fotbalist și a evita ca acesta să fie fotografiat, fotbaliștii naționalei daneze s-au strâns în jurul lui, astfel încât camerele de filmat să nu surprindă momentele dramatice.

După minute bune în care medicii au intervenit pentru a-l stabiliza pe fotbalist, acesta a fost scos de pe teren pe targă, acesta fiind protejat de colegii săi.

Ulterior, ambele echipe s-au îndreptat către vestiare, iar meciul din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020 a fost suspendat.

Citeste si: Unde se joaca Euro 2021 (Tari si Stadioane)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Suporterii aflați în tribune au izbucnit în lacrimi în momentul în care jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar camerele de filmat i-au surprins pe spectatori rugându-se pentru fotbalistul danez.

Deși colegii au încercat să îi protejeze imaginea lui Christian Eriksen, AFP a reușit să surpindă câteva cadre cu fotbalistul, imagini în care acesta era conștient și respira în momentul în care a fost scos de pe stadion pe o targă, potrivit  stirileprotv.ro.

La ora 20:30, reprezentanții UEFA au anunțat că starea de sănătate a jucătorului danez de fotbal este una stabilă și că a fost transportat la spital pentru mai multe investigații și pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Campionatului European de Fotbal EURO 2020 a debutat pe data de 11 iunie și urmează să se încheie pe 11 iulie. 4 meciuri se vor juca și pe Arena Națională din București, România fiind pe lista celor 11 țări care au fost alese să fie gazdele competiției sportive.

Primul meci care se va disputa pe Arena Națională este programat pe 13 iunie, atunci când pe teren se vor înfrunta Austria și Macedonia de Nord.

Citeste si: De ce este special Campionatul European de Fotbal EURO 2020? Este pentru prima oară în istorie când se întâmplă acest lucru!