Momente dramatice pentru celebra Asli Enver! Îndrăgita actriță trece printr-o nouă dezamăgire în dragoste! Iată ce i s-a întâmplat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2022, 19:11
asli enver Foto(5)

Asli Enver s-a despartit de iubitul ei

Sursa: Instagram Asli Enver

Recent presa din Turcia a vehiculat zvonul conform căruia celebra actriță Asli Enver s-ar fi despsrtit de afaceristul turc Önder Öztarhan.

Frumoasa Asli Enver are 37 de ani și aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, făcând parte din topul celor mai talentate și apreciate actrițe din Turcia. Deși pe plan profesional s-a bucurat mereu de mari succese, în viața personală celebra actrița pare să fie urmărită de ghinion, deoarece recent s-a scris în presă turcă faptul că s-ar fi despărțit de logodnicul ei, Önder Öztarhan, un renumit om de afaceri.

Momente dramatice pentru celebra Asli Enver! Îndrăgita actriță trece printr-o nouă dezamăgire în dragoste

Chiar dacă în urmă cu câțiva ani, declara că nu mai crede în dragostea ideală la care visase până atunci, la finalul anului 2021, celebra Asli Enver a surprins pe toată lumea cu minunată veste că și-a întâlnit sufletul pereche în sfârșit. Mai mult decât atât, actrița a anunțat după doar patru luni de relație că a fost cerută în căsătorie și că deja se gândesc să organizeze nuntă în această vara.

Citeste si: Renumita Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, cerută în căsătorie! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o și când va fi nunta!

Luna trecută, presa din Turcia a lansat o nouă știre de senzație despre frumoasa actrița. Asli Enver a fost surprinsă în timp ce a lua masa alături de logodnicul ei și de mama acestuia, semn că i-a cunoscut familia și lucrurile sunt din ce în ce mai serioase intre ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, însă vestea că celebra actrița Asli Enver s-a despărțit de afaceristul Önder Öztarhan, după cinci luni de relație, a căzut că un trăsnet asupra tuturor fanilor ei, care abia așteptau să o vadă mireasă în vara aceasta.

Asli Enver și Önder Öztarhan nu mai formează un cuplu. Cea mai clară dovadă a despărțirii celor doi este faptul că aceștia nu se mai urmăresc pe Instagram. Potrivit viatacuaromadecafea.com, după despărțirea de iubitul ei, Asli Enver a decis să plece într-o scurtă vacanță în Girne, în Ciprul turcesc, la hotelul unor rude. Rămâne de văzut dacă în zilele următoare celebra actrița va confirmă și oficial despărțirea de afaceristul Önder Öztarhan, sau poate vor decide să mai dea o șansă relației lor de iubire.

Citeste si: Celebra Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, se pregătește de pasul cel mare! Frumoasa actriță a făcut cunoștință cu mama logodnicului ei, Önder Öztarhan

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.