Momente dramatice pentru Ella Tina! Tânăra a pierdut cea mai iubită persoană! „Drum liniștit! Te iubesc și te voi iubi veșnic!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2022, 11:07
video Foto(4)

Ella Tina trece prin cea mai dificilă perioada a vieții sale! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a pierdut cea mai iubită și importantă persoană!

Ella Tina, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este îngenunchiată de o tragedie cumplită. Tânăra și-a pierdut mama de curând și suferă teribil, deoarece a iubit-o enorm și a fost singură persoană care i-a fost alături în cele mai grele momente de-a lungul timpului. Aceasta a publicat recent un mesaj sfâșietor pe contul ei de socializare prin intermediul căruia și-a strigat durerea cauzată de pierderea cumplită a mamei sale.

Momente dramatice pentru Ella Tina! Tânăra a pierdut cea mai iubita persoană! „Drum liniștit! Te iubesc și te voi iubi veșnic!” 

Ela Tina trece printr-o perioadă extrem de dificilă din viața să. Tânăra suferă teribil după ce mama ei s-a stins din viață din cauza unei boli crunte. Cu ceva vreme în urmă bruneta a mărturisit faptul că mama ei, cea mai importantă persoană din viata ei, se lupta cu o afecțiune cumplită, cancerul, într-o faza destul de avansată.

Citeste si: Ella Tina, detalii dramatice despre cum a aflat că era însărcinată: "L-am prins cu o altă femeie sărutându-se și am ajuns la spital!"

Îngenunchiată de durere, Ella Tina a decis la scurt timp după decesul mamei sale să publice câteva mesaje pe contul ei de socializare prin care să își anunțe toți colaboratorii dar și fanii din mediul online faptul că va lipsi o perioadă deoarece este devastată de tragicul eveniment. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Inițial Ella Tina și-a pus pe gânduri fanii deoarece a anunțat faptul că o persoană dragă din viață ei s-a stins din viață, fără să specifice clar despre cine anume este vorba. Însă ulterior această a revenit cu detalii și a explicat că suferă foarte mult deoarece și-a pierdut mama, cea mai iubită și importantă persoană din viața sa.

Deși era devastată de durere, Ella Tina a transmis pe Instagram un mesaj cutremurător și emoționant în memora mamei sale, care a trecut la cele veșnice, după o lupta aprigă cu o cumplită boală.  

„Vreau să anunț colaboratorilor mei că nu mai pot onora o perioadă colaborările, iar voi cei care mă iubiți pe mine, vă anunț că o perioadă nu voi mai apărea pe story! Îmi pare rău, dar astăzi Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere de până acum! O jumătate din inima mea a încetat să mai bată...”, a fost mesajul inițial al Ellei.

Deși era devastată de durere, Ella Tina a transmis pe Instagram un mesaj cutremurător și emoționant în memora mamei sale, care a trecut în neființă după o lupta aprigă cu o cumplită boală. 

„Drum liniștit mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic!”, a scris Ella Tina.