Momente dramatice pentru Ionuț, în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a reușit până acum să își deschidă sufletul pentru o nouă relație în cadrul emisiunii! "Am obosit! Nu mă regăsesc aici!"

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 mar 2023, 16:52

Ionuț din Casa iubirii a izbucnit în lacrimi amare! Dezamăgirile din trecut nu îi dau pace? „Sunt un punct mort aici, în casă” Iată ce dezvăluiri tulburătoare a făcut concurentul despre motivul pentru care nu își mai găsește locul în cadrul emisiunii!

Concurenți din Casa iubirii, sezonul 2, au parte zi de zi de momente din ce în ce mai complicate, chiar și cei care încă nu se află într-o relație trec prin momente grele uneori, deoarece suferă cumplit fie pentru că nu și-au vindecat sufletul după relațiile anterioare, fie nu au reușit încă să își întâlnească o persoană potrivită în cadrul emisiunii. Este și cazul lui Ionuț, unul dintre cei patru concurenți care au deci să participe și acest sezon pentru a-și caută în continuare jumătatea.

Deși a pornit la drum în noul sezon, cu speranța că de aceasta dată soarta îi va surâde, se pare că ghinionul și amintirile triste încă nu îi dau pace lui Ionuț.

Momente dramatice pentru Ionuț, în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a reușit până acum să își deschidă sufletul pentru o nouă relație în cadrul emisiunii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Ionuț a fost provocat de Andreea Mantea la dialog pentru a încerca să dezvăluie ce se întâmplă cu el în ultima perioada, deoarece pare din ce în ce mai abătut și mai indiferent față de tot ceea ce se petrece în jurul lui. După despărțirea de Larisa, concurență pe care a cunoscut-o în primul sezon al emisiunii și cea care i-a devenit atunci iubita în cadrul show-ului, i-a adus lui Ionuț multă suferință și tânărul a recunoscut faptul că încă nu și-a vindecat sufletul și poate tocmai din cauza această nu

a reușit să își redeschidă inima către o altă femeia pentru a formă un nou cuplu.

Vizibil afectat și foarte trist, Ionuț a fost întrebat de către Andreea Mantea ce anume se întâmplă cu el în ultima vreme și totodată care este motivul pentru care nu a reușit să se apropie de una dintre concurentele celui de-al doilea sezon. Tânărul a mărturisit că starea lui nu ar avea legătură cu Larisa, fosta lui iubita.

Ionuț a recunoscut că nu se mai regăsește în cadrul show-ului și în plus mama lui i-a spus că nu își dorește să îl mai vadă în Casa iubirii ci ar vrea să renunțe.

Ionuț: Nu mai am chef de nimic! Și gata!

Andreea Mantea: S-a întâmplat ceva în afară emisiunii? Ionuț, de ce ai lacrimi în ochi?

Ionuț: Am obosit și de aia! Eu nu mă regăsesc în context. Eu trag de mine să fac, cumva, că oamenii să vadă că îmi doresc, dar nu mai pot și gata!

Andreea Mantea: Îmi poți spune mai multe?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Nu pot, că...

Andreea Mantea: Hai, încearcă!

Ionuț: Da, mama nu vrea să mă mai vadă aici, gata! Ea nu mai e de acord cu asta!

Andreea Mantea: De ce?

Ionuț: Familia mea...pentru că vede că sufăr și cum sunt eu. Doamna Andreea, sunt un punct mort aici, în casă și nu, nu sunt mulțumit de mine.

Citește și: Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale și cum a reacționat Patrick!

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”