Momente dramatice pentru renumitul actor Erkan Petekkaya! Rudele soției sale din orașul Antakya au fost grav afectate de teribilele cutremure! „Vă rugăm să ne ajutați!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:57
Foto(4)

Actorul Erkan Petekkaya, apel disperat către autoritățile din orașul Antakya, grav afectat de cele două cutremure devastatoare! „Rudele apropiate ale soției mele sunt sub dărâmături! Vă rugăm să ne ajutați!”

Erkan Petekkaya are 52 de ani și continuă să surprindă publicul cu noi roluri interpretate magistral în producții de excepție. Deși în ultimii trei ani îndrăgitul actor s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, acesta nu a renunțat la profesia lui, ci a revenit pe platourile de filmare imediat ce s-a refăcut. De curând, Erkan Petekkaya și familia lui au trecut prin cele mai crunte momente deoarece multe rude de-ale soției sale au fost afectate grav de seismele ce au avut loc în Turcia.

Momente dramatice pentru renumitul Erkan Petekkaya! Rudele soției sale din orașul Antakya au fost grav afectate de teribilele cutremure

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Erkan Petekkaya încă din anul 2010, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul principal Ali, apoi actorul a revenit la Kanal D în producția Dila, în anul 2015 și ulterior în serialul Furtună pe Bosfor, în anul 2017 și s-a bucurat de mare succes.

Citește și: Celebrul Erkan Petekkaya, mărturisiri halucinante despre cea mai mare eroare a vieții sale! Cum a luptat împotriva celui mai cumplit viciu, care risca să îi distrugă cariera

Dincolo de viața profesională, celebrul actor Erkan Petekkaya este un bărbat împlinit și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită, o soție minunată care i-a fost și îi este mereu alături la bine și la greu și un fiu adorabil, care anul trecut și-a sărbătorit majoratul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La scurt timp după producerea celor două cutremure care au devastat o mare parte din Turcia, îndrăgitul Erkan Petekkaya a lansat pe contul lui de socializare câteva mesaje disperate către autoritățile locale din orașul Antakya, acolo unde locuiesc multe rude ale soției sale. Celebrul actor a transmis un strigat de ajutor pentru rudele apropiate ale soției sale, Didem, deoarece nu au reușit să mai ia legătură cu ele după cumplitele seisme și cu siguranță au rămas prinse printre

dărâmături.

„Rudele apropiate ale soției mele, Didem Petekkaya, sunt sub dărâmături. Nu le putem contacta! Vă rugăm să ne ajutați!  Fie ca Allah să ne ajute pe noi toți!”, a scris Erkan Petekkaya pe Instagram.

Citește și: Erkan Petekkaya, cel mai fericit și mândru tată din lume! „Familia este cea mai puternică formă de dragoste” Fiul lui a împlinit 18 ani! Iată cum arată carismaticul Cem Cano, la vârsta majoratului!