MOMENTE DRAMATICE pentru rudele celor 239 de pasageri disparuti in cursa Malaysia Airlines

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Rudele celor 239 de suflete care au disparut cu tot cu avionul in care se aflau in Marea Chinei trec prin momente dramatice.

Nu stiu nimic despre cei dragi de 4 zile, cu toate ca aeronava este cautata de peste 10 tari. China si-a mobilizat chiar si satelitii, in incercarea de a localiza avionul disparut. Rudele pasagerilor sunt distruse dupa atatea zile de asteptare. Autoritatile din Malaezia au platit un hotel in Kuala Lumpur pentru apropiatii celor 38 de pasageri care proveneau din aceasta tara.

Stau cu totii, laolalta, intr-un hotel, incearca sa isi aline durerea si asteapta cu sufletul la gura o veste despre cei dragi.

Pana acum, insa, nici urma de avion. La 4 zile de la disparitia aeronavei de tip Boeing 777, autoritatile din China au apelat la 10 dintre satelitii lor pentru a da de urma aparatului de zbor.

Cautarile intense din partea Beijingului sunt justificate si de faptul ca aproape 2 treimi din pasagerii aflati la bordul cursei aeriene disparute in mare sunt cetateni de origine chineza. Si alte 9 tari au venit cu echipele de cautare, atat pe mare cat si pe uscat, in speranta ca vor descoperi macar cateva indicii care sa le explice ce s-a intamplat in noaptea

de vineri spre sambata. Cautarile intense au dus, la un moment dat si la alarme false.

##VIDEO105465##

Echipele de cautare malaeziene au descoperit in mijlocul Marii Chinei de Sud pete de ulei in apa. S-a crezut initial ca acestea ar putea proveni de la aparatul prabusit, insa, probele trimise la laborator au aratat altceva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa 4 zile de cercetari, s-a descoperit o informatie care ar putea ajuta la cursul anchetei.

Unul dintre cei doi barbati care s-ar fi imbarcat cu un pasaport fals a fost identificat. Este vorba de un tanar iranian, in varsta de 19 ani, care ar fi dorit sa emigreze in Germania si despre care nu exista informatii ca ar fi fost membru al vreunei grupari teroriste. Celalalt pasager care calatorea cu acte false nu a fost inca identificat.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.