Momente dramatice pentru Tolga! Starea surorii sale, Leyla, se va înrăutăți brusc! Aflați ce se va întâmpla luni, 24 aprilie, într-un nou episod tulburător din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2023, 17:08
Foto(8)

Luni, în serialul Totul pentru familia mea: Tolga, îngenunchiat de durere! Starea surorii sale, Leyla se va agrava brusc iar medicii vor încerca din răsputeri să o resusciteze!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, fascinează în cotinuare telespectatorii cu noi evenimente emoționante, situațîi palpitante, clipe dramatice și mult suspans. Frații Eren se vor confruntă cu noi momente dificile provocare de soția lui Ahmet, care nu are de gând să îl accepte pe Omer în sânul familie sale. Tolga va trece prin cea mai dificilă perioada a vieții lui, deoarece va fi la un pas de a-și pierde sora.

Momente dramatice pentru Tolga! Starea surorii sale, Leyla, se va înrăutăți brusc

În noul episod din serialul Totul pentru familia mea, Omer și surorile sale vor fi invitați la masă în casa lui Ahmet, după ce Yasmin a lansat invitația, însă vestea va fi ca un trăsnet asupra lui Sevval, care nu va fi deloc încântată. Însă Asiye va refuza categoric invitația spunându-i lui Omer că nu vrea să meargă la masa celor care i-au dat afară din acea casă în trecut.

„Eu nu vreau, Omer! Nu vreau să merg la masă la cei care ne-au dat afară din casă!”, spune Asiye.

Între timp, Orhan va descoperi că soția lui Gonul nu este însărcinată și va merge să o anunțe și pe fosta lui nevasta, Sengul, care se va bucura de vestea cea mare, gândindu-se că astfel ea și Orhan vor mai avea o șansă de a se reîmpăca.

Pe de altă parte, Ahmet îi va cumpăra un cadou uluitor fiului sau, Omer, o motocicletă la care tânărul visa de multă vreme, însă se resemnase deoarece știa că își va permite niciodată o astfel de achiziție costisitoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În tot acest timp, Akif primește informații noi despre Leyla, care se află internată în spital, după accidentul cumplit suferit din cauza altercației cu Susen.

Acesta va afla că starea fetei s-a agravat brusc și că viața ei atârnă de un fir de par.

Citește și: Tolga din serialul Totul pentru familia mea, un tânăr rebel și în viața reală! Iată cum arată talentatul actor Berk Ali Çatal, dincolo de platourile de filmare!

Tolga va trece prin momente teribile în clipa în care Doruk îl va anunța că starea surorii sale s-a înrăutățit grav.

Tânărul va fi îngenunchiat de durere deoarece îl va îngrozi gândul că ar putea rămâne singur pe lume, după ce îl pierduse și pe tatăl lor, care fusese încarcerat.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.