Momente emotionanate pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea tv a fost sensibilizata de povestea cutremuratoare a femeii sosite la paravan pentru a-l cunoaste pe Nelu! Iata cum a reactionat aceasta si ce sfaturi i-a dat invitatei sale

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Marcata de necazurile istorisite de Mihaela, cea care a venit sa il cunoasca pe Nelu, Gabriela Cristea a simtit nevoia sa se ridice de pe scaun si sa mearga la paravan sa o sustina pe femeia inlacrimata de suferinta.

“Am acceptat un sot infidel si violent pentru binele copilului meu!”, a spus Mihaela.Viata grea traita de Mihaela, sacrificiile facute pentru copilul ei si agresiunile suferite din partea fostului ei sot, au facut-o pe aceasta sa izbuncneasca in lacrimi. Desi a lacrimat din cauza povestii triste transmisa de Mihaela,  prezentatoarea a incercat sa o consoleze, apreciind eforturile sale si a sfatuit-o sa incerce sa isi refaca viata alaturi de un barbat bun, pentru a-si acorda sansa la fericire.

“Viata e facuta sa zambesti si sa te bucuri de cei alaturi de care stai, nu sa fii trista sis a te gandesti cu groaza ca se intoarce sotul tau acasa! Te felicit din tot sufletul ca ai avut putere sa mergi ma departe si ca ai avut putere sa vii sis a cunosti pe cineva azi! Nici nu vreau sa ma gandesc cate astfel de femei mai sunt pe lumea asta! Meriti sa fii fericita!”, a zis Gabriela Cristea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.