Momente emoționante de 1 Decembrie, la Teo Show! Români celebri stabiliți în străinătate au transmis cele mai calde gânduri și urări de Ziua Națională a României!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2021, 19:15

Teo si Bursucu au pregatit o editie speciala Teo Show de 1 Decembrie

Sursa: Captură KANAL D

Ediția specială Teo Show de Ziua Națională a României pregătită de Teo și Bursucu a adus în atenția telespectatorilor cele mai frumoase și emoționante momente.

La ceas de mare sărbătoare, de 1 Decembrie, Teo Trandafir și Bursucu au pregătit o ediție specială a emisiunii Teo Show, presărată cu multe momente de senzație, cu multe vedete în platou, care au incis atmosfera cu muzică și voie bună.
Invitații speciali care și-au făcut apariția în platoul Teo Show, Romică Țociu și Cornel Palade, Rică Răducanu, Cream, Minodora, Costi Ioniță, Maria Cârneci și mulți alții au cântat live alături de Taraful Silvian Voicu, cele mai îndrăgite refrene ale melodiilor celebre de petrecere.

Români celebri stabiliți în străinătate au transmis cele mai calde gânduri și urări de Ziua Națională a României!

În curtea televiziunii, reporterii Teo Show, Sergiu Piloff și Alex Dobreanu au pregătit multe bucate alese la grătar pe care le-au adus în cele din urmă în platou, celor două echipe formate din vedetele menționate mai sus.

Deși doar una dintre echipa ar fi trebuit să câștige marele platou cu mâncăruri speciale, Bursucu și Teo au decis că ambele echipe au fost câștigătoare și au meritat din plin să se înfrupte din bucățele delicioase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: “Teo Show” la zi de Sărbătoare! De 1 Decembrie, Teo și Bursucu își întâmpină telespectatorii cu o ediție specială, cu povești emoționante, invitați plini de voie bună și bucate alese

Pe parcursului emisiunii, Teo și Bursucu au intrat în legătură directă prin video call cu câteva vedete autohtone care s-au stabilit de ceva vreme în străinătate însă n-au uitat niciodată de unde au plecat, iar de 1 Decembrie, inimile lor bat tot pentru țară lor natală indiferent unde s-ar află pe planetă această.

Citeste si: TEO TRANDAFIR VÂRSTĂ. Câți ani are Teo Trandafir? Cum arăta prezentatoarea Kanal D la 16 ani?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.