Momente emoționante în Casa iubirii! Băieții au ales liderul în casa fetelor! Julia și Larisa s-au luptat pentru titlul de lider! Iată de ce surprize uluitoare a avut parte învingătoarea

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2024, 21:07
video Foto(5)

Băieții și-au votat favoritele! Iată cine este concurenta aleasă lider în casa fetelor și ce surprize de senzație i-au pregătit băieții! „E un nou început!” Cu cine a preferat să danseze tânăra și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

La scurt timp după încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea a dat startul celui de-al treilea sezon, cu zece noi concurenți, cărora li s-au alăturat și patru foști concurenți, respectiv Larisa, Julia, Cosmin și Patrick. Aceștia și-au dorit să rămână și în noul sezon pentru a-și căuta în continuare iubirea. După ce în prima ediție a celui de-al treilea sezon fetele au votat liderul din casă băieților, iar acesta a fost Patrick, în ediția de astăzi, a venit rândul concurenților să își voteze favorită pentru a desemna liderul în casa fetelor.

Băieții și-au votat favoritele! Iată cine este concurență aleasă lider în casă fetelor și ce surprize de pomină i-au pregătit băieții

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit din nou o atmosferă plină de emoții și suspans deoarece băieții au fost de această dată nevoiți să își voteze favorită pentru a desemna astfel liderul în casă fetelor. După exprimarea voturilor secrete, Andreea Mantea a anunțat că Larisa și Julia sunt la egalitate de voturi și a trebuit să recurgă și la un vot deschis.

În cele din urmă, cea care a fost desemnată lider în casa fetelor a fost Julia.

Citește și: "Și-a dorit un sărut!" Motivul pentru care Julia a sperat până în ultima clipă că va forma un cuplu cu Cosmin. Tânăra a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Tânăra a fost poftită în casă băieților, unde au așteptat-o multe surprize de senzație.

Mai întâi aceasta a ales trei băieți pentru a dansa împreună. Iar prima ei alegere a fost noul concurent, Robi, spre uluirea tuturor, deoarece toți se așteptau ca aceasta să îl prefere pe Cosmin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Momente pline de emoții și suspans în Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat cine este liderul în casa băieților! Iată ce surprize l-au așteptat pe tânărul care a primit cele mai multe voturi din partea fetelor

A doua alegere făcută de Julia a fost Patrick, spre dezamăgirea Virginiei, care nu se aștepta la un astfel de gest din partea colegei sale și în cele din urmă, concurenta l-a ales și pe Cosmin, pe care și-a dorit să îl enerveze cu alegerile sale.

Vizibil emoționați, Julia si Cosmin au dansat pe versurile sensibile ale unei melodii romantice