Momente emoționante și lacrimi de bucurie pentru Radu astăzi, în Casa iubirii! Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cea mai mare surpriză chiar din partea surorilor sale!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 apr 2023, 17:26
Foto(4)

La mulți ani, Radu! Momente savuroase astăzi în Casa iubirii! Radu a fost sărbătoritul zilei și a fost luat prin surprindere de vizita celor două surori ale sale! Iată cum le-a întâmpinat concurentul și ce sfaturi a primit în privința relației lui cu Cristina!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări, momente de pomină, clipe romantice menite să îi apropie, dar și de răsturnări neașteptate de situație care de multe ori îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație în cadrul emisiunii. În ediția de miercuri, Radu a încercat să îi determine pe Mihaela și Robert să socializeze mai mult pentru a se apropia din ce în ce mai mult, însă totul s-a răsfrânt asupra lui deoarece Robert nu a apreciat gestul lui și l-a învinovățit că a intervenit.

Pe de altă parte Cristina s-a arătat destul de deranjată de faptul că Mihaela a purtat o discuție cu fostul ei iubit, Radu, în casă băieților. În ediția de astăzi, atmosfera a fost una mult mai relaxată încă din prima parte a zilei, pentru că Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de multe surprize frumoase și de daruri de suflet.

Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cea mai mare surpriză chiar din partea surorilor sale

Astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera de sărbătoare deoarece Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de cele mai frumoase momente, după ce în ultima vreme a suferit enorm din cauza despărțirii de Cristina. Încă de la primele ore ale zilei, concurentul a primit cel mai râvnit cadou și anume o trotinetă din partea echipei de producție a emisiunii, însă spre surprinderea lui a aflat că va avea voie să se plimbe doar în Casa iubirii și doar câteva zile.

La un moment dat, Bianca a venit cu ideea că fiecare băiat și fiecare față să îi transmită câte un mesaj cu urări lui Radu. Tânărul a primit toate urările cu emoții, însă în clipă în care Cristina a început să vorbească acesta a fost de-a dreptul topit. Cu lacrimi în ochi concurenta i-a transmis să fie fericit și să își îndeplinească toate dorințele.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Însă de departe cele mai mari emoții l-au copleșit pe Radu când în casă băieților și-au făcut apariția cele două surori ale sale. Fetele i-au adus în dar un tort delicios și l-au îmbrățișat cu drag pentru a-și alina dorul. După ce au făcut cunoștință cu toți colegii săi, Radu le-a făcut turul casei surorilor lui și le-a poftit și în tabăra fetelor, acolo unde și Cristina s-a emoționat teribil.

Citește și: Cristina, semne de gelozie, după ce Nona a afirmat că Mihaela se simte mai bine în prezența lui Radu decât alături de Robert! „Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.