MOMENTE GRELE pentru cuplul Oana Mizil - Marian Vanghelie! Insarcinata in patru luni Oana Mizil incearca sa nu se lase doborata de situatia prin care trece

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Insarcinata in patru luni si cu iubitul Marian Vanghelie dupa gratii, Oana Mizil incearca sa nu se lase doborata de situatia prin care trece.

Saptamana aceasta a aparut zvonul conform caruia Oana ar avea probleme cu sarcina, din cauza stresului si a tensiunii la care este supusa. Insa iubita lui Marian Vanghelie a negat ca ar avea o problema cu sarcina. Iata ca atunci cand credeau ca nimic nu poate sa le umbreasca fericirea Oana Mizil si Marian Vanghelie au fost loviti de vestea arestarii primarului.

Oana Mizil spune, insa, ca este o femeie puternica pentru ca a trecut prin multe situatii limita.

Credincioasa din fire, Oana considera ca a fost mana lui Dumnezeu cand Marian Vanghelie i-a iesit in cale." El este un om deosebit, iar Dumnezeu mi-a pus in cale doar oameni deosebiti", a declarat aceasta.

Iubirea dintre ei tine de ani buni de zile, dar a fost confirmata abia in ianuarie 201, cand cei doi au fost suprinsi de paparazzi intr-o vacanta petrecuta in Franta si Elvetia.

De atunci nu s-au mai ascuns! Oana parca a inflorit deodata la bratul iubitului!

##VIDEO135248##

Aparitiile ei nu au mai fost fade! A inceput sa dea atentie tinutelor vestimentare si a investit bani multi in look-ul ei. Genti si pantofi de firma, ce sa mai, a devenit interesata de fashion. Sa nu credeti ca Marian Vanghelie s-a lasat mai prejos! Din contra! In declaratia lui de avere a specificat faptul ca a dat 70.000
de euro pe cinci ceasuri!

La Vanghelioane si la tot felul de ocazii indragostitii isi etalau tinutele pretioase. Daca el ii cumpara rochii, pantofi si cele mai scumpe vacante, Oana s-a gandit sa-i ofere si ea un cadou pretios: un copil. De-a lungul timpului, in repetate randuri si-au manifestat dorinta de a devenit parinti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Iata ca au reusit sa-si indeplineasca cel mai mare vis! Oana este insarcinata si va avea un baietel.

Daca ea este la prima experienta de acest gen, Marian Vanghelie se afla la a doua caci mai are un baiat.

 

 

Taguri: