Momente grele pentru Elena Marin: „În continuare mă simt extraordinar de...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 14 februarie, de la 20:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Elena Marin nu își mai poate stăpâni lacrimile
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de tensiuni și momente emoționante. Cine va părăsi competiția?

Faimoșii și Războinicii se vor afla din nou față în față pe traseul de la Survivor România 2021, aceștia luptând de această dată pentru un premiu de suflet. De Valentine`s Day, jocul de comunicare le va permite concurenților să primească mesaje de la persoana iubită sau de la cei care ocupă un loc special în viața lor.

Ce se întâmplă cu Elena Marin după certurile din echipă?

Cu toate că pe traseu este plină de energie și luptă cu toate forțele pentru a aduce puncte pentru echipa ei, din punct de vedere fizic fiind într-o formă de invidiat, se pare că psihic, Elena Marin este la capătul puterilor. Certurile din ultimele zile  au influențat-o destul de mult pe Faimoasă, iar acum, aceasta va dezvălui că se simte în plus în echipă și că restul colegilor o tratează urât.

„În continuare mă simt extraordinar de exclusă!”, va spune Elena Marin.

Concurenta pare să nu își găsească liniștea sufletească, astfel că traversează o perioadă mai puțin plăcută.

În tabăra Războinicilor, Marilena pare să fie pe punctul de a ceda. Aceasta va recunoaște că a căzut din punct de vedere psihic și că nu își poate recăpăta forțele.

Jocul de comunicare din această seară are o miză uriașă

Ultimul joc din această săptămână la Survivor România 2021 este jocul de comunicare. Pentru că este o zi specială pentru îndrăgostiți, în această seară, fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi mesaje din partea persoanei iubite. Vestea îi va emoționa profund pe concurenții din ambele echipe și, în același timp, îi va motiva pe aceștia să lupte pentru a ieși învingători.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Luna aceasta fac 11 ani de căsnicie.”, va spune Starlin.

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

Culiță Sterp este hotărât să dea totul pe traseu, Faimosul dorindu-și din tot sufletul să primească un mesaj din partea Danielei Iliescu, femeia care îl va face tată pentru prima oară.

„Este însărcinată și cred că are foarte mare nevoie să vorbească cu mine.”, va spune Culiță Sterp.

La finalul acestei seri, în cadrul consiliului de eliminare, un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021.

Despre cine este vorba poți afla urmărind ediția de duminică, 14 februarie 2021, a emisiunii Survivor România. 

Citeste si: Declaratii in premiera ale Georgianei Lupu de la aeroport! Concurenta a recunoscut pe cine a pus ochii la Survivor Romania 2021! Este vorba de nu unul, ci doi barbati!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.