Momente grele pentru Ella de la Puterea Dragostei: „Am primit un telefon neașteptat. Din păcate, mamei mele...Nu mai am putere nici să mă rog!” A izbucnit în lacrimi pe instagram!

Autor: Amalia Georgescu
Ella de la Puterea Dragostei a povestit drama pe care o trăiește Foto(7)
Ella de la Puterea Dragostei a povestit drama pe care o trăiește
Sursa: Instagram

Ella pare că a ajuns la capătul puterilor. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trăiește o adevărată dramă și totul are legătură cu mama ei. Care este motivul pentru care a izbucnit în lacrimi pe instagram?

Părea că și-a găsit liniștea, având în vedere că mai tot timpul apărea zâmbitoare pe instagram, însă anul 2021 a început cu stângul pentru Ella. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram momentele grele prin care trece și ce se întâmplă cu mama ei în prezent. Ce anunț a făcut?

Ella, dărâmată de durere! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin cea mai grea perioadă a vieții ei 

Ella și-a deschis sufletul în fața prietenilor de pe instagram și a povestit drama pe care o trăiește în momentul de față. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că mama ei este grav bolnavă și că vestea pe care a primit-o i-a dat toată viața peste cap.

Problemele se pare că se țin lanț pentru Ella. Aceasta a mărturisit că a avut o lună foarte grea în care s-a despărțit de iubitul ei, lucru care a făcut-o să sufere enorm, având în vedere că avea sentimente puternice pentru el.

Ulterior, tatăl ei s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de ajutorul medicilor, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a primit o nouă lovitură cruntă. Boala cu care mama Ellei a fost diagnosticată în urmă cu 20 de ani a recidivat, lucru la care nimeni nu se aștepta. Ella le-a cerut prietenilor de pe instagram să se roage pentru mama ei, aceasta dezvăluind că a ajuns la capătul puterilor. 

Citeste si: Ella a dat-o de gol: „Nu îmi spune că te-ai logodit și tu!” O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie? Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Trebuie să vă povestesc ceva...o mică parte din ceea ce trebuie să vă spun. Pentru că nu pot vorbi pe story am decis să scriu...Aseara am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea...Din păcate mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani. După ce m-am despărțit de iubitul meu pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul.

Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama ea...Eu nu mai am putere nici să mă rog! Vă mulțumesc...Asta am simțit să vorbesc cu voi, cu riscul că voi fi criticată, dar nu-mi pasă atât timp cât rugăciunile voastre ajung unde trebuie. Mergeți la control la timp, din dragoste pentru cei dragi! Nu mai fiți egoiști...Banii se fac și se pierd, dar sănătatea cu greu.
Investiți în voi! Un necaz nu vine niciodată singur, din păcate! Sper ca măcar voi să fiți bine. Vă iubesc!”,
a scris Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe instagram.

Citeste si: Ella a suferit un accident! E incredibil cum s-a petrecut totul!