Momente grele pentru Viorel Lis: ”Nu știu dacă mai vreau să trăiesc” Ce s-ar întâmpla cu Oana Lis dacă soțul ei n-ar mai fi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 dec 2023, 16:28

Oana și Viorel Lis

Sursa: Facebook

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar dragostea soției sale este tot ce i-a mai rămas. Ce spune Viorel Lis despre soția sa?

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Viorel Lis face dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui de sănătate, dar și despre relația pe care o are cu Oana Lis.

Declarații cutremurătoare făcute de Viorel Lis

Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar soția sa a fost nevoită să-l îngrijească singură chiar și-n momentele în care acesta nu se putea deplasa.

Măcinată de problemele sale de sănătate, ale soțului, dar și de lipsa banilor, Oana Lis nu a renunțat la căsnicia sa. În ciuda diferenței de vârstă și a cârcotașilor, Oana a rămas alături de Viorel Lis în cele mai grele momente ale sale.

Citește și: Oana Lis a reacționat la ”brânza regelui”. Ce spune soția lui Viorel Lis despre păcăleală ”Eu până nu mâncam câteva kilograme de brânză”

Fostul edil al Capitalei a dezvăluit faptul că nu se aștepta că Oana să-i rămână alături în această perioadă grea, fiind singurul său sprijin. Cu toată sinceritatea, Viorel Lis a mărturisit că nu știe dacă el ar fi procedat la fel dacă ar fi fost în locul Oanei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Nu mă așteptam să rămână cu mine.

Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aveam o soție bolnavă. E singura persoană cu care am o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult”, a spus Viorel Lis, în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”.

@aditavoicu

 

♬ sunet original- Fiță cu Adita

Ce spune Viorel Lis despre soția sa

Viorel Lis suține că a ajuns să o iubească foarte mult pe Oana, iar ca importanță acesta a comparat-o cu câștigarea alegerilor generale pentru funcția de primar general al Capitalei. Oana a vorbit cu lacrimi în ochi despre soțul el, iar gândul că vine acasă și el o așteaptă îi dă putere în fiecare zi.

”Faptul că eu vin acasă și știu că Viorel mă așteaptă acasă, pentru mine asta îmi dă putere.

Nu pot să zic că mi-am dorit să renunț pentru că nu sunt genul să renunț. Viața mea a fost grea de când m-am născut și dacă renunțam acum eram pe o piatră la mine la țară”, a dezvăluit Oana Lis pentru sursa menționată anterior.

Citește și: „Cât trăiesc eu, nu o să ajungă la azil” Oana Lis a început să vândă lucruri din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei

Viorel Lis a trecut printr-un infarct, a fost infectat cu COVID-19, suferă de diabet și de epilepsie. Toate aceste încercări și probleme au făcut-o pe Oana Lis mai puternică, aceasta fiind ca o asistentă pentru soțul său.  ”Nu aș putea trăi fără Oana. Oana îmi dă ceva sigur. La ora actuală nu știu dacă vreau să mai trăiesc”, a mărturisit Viorel Lis.

Oana a dezvăluit faptul că dacă Viorel Lis nu ar mai fi, aceasta ar fi nevoită să se mute din București, fiecare stradă fiind plină de amintiri cu soțul său.