Momente inedite in tabara Faimosilor! Cezar s-a oferit sa ii tunda cu o maceta podoaba capilara a Elenei! Iata ce look nou are bruneta, dupa interventia lui Cezar!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 mar 2020, 22:22

Look nou pentru Elena asigurat de hairstylist-ul Cezar! Iata cum au reactionat colegii lor!

Finalul jocului pentru imunitate si provizii din editia de astazi, a adus tensiuni intre concurentii din echipa Razboinicilor, care au pus-o la zid pe Alice, pentru greselile facute pe traseu, nereusind sa aduca puncte.

In vreme ce in tabara Faimosilor, toti s-au arata extrem de multumiti de rezultatul jocului si de faptul ca au castigat imunitatea mult ravnita. Mai mult decat atat Faimosii i-au trecut cu vederea si erorile colegei lor, Emy, care nu a reusit nici ea sa aduca puncte echipei sale.

Citeste si: Final spectaculos in jocul de imunitate si de provizii, din aceasta seara la "Survivor Romania"! Ce echipa a castigat idolul imunitatii, dupa un meci decis la stefata mixta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Agonie in echipa Razboinicilor si extaz pentru Faimosi! Alice a fost pusa la zid de catre colegii sai, iar Emy a izbucnit in lacrimi! Iata ce reactii au avut concurentii dupa jocul de imunitate!

Momente inedite in tabara Faimosilor! Cezar s-a oferit sa ii tunda cu o maceta podoaba capilara a Elenei!

Faimosii au continuat sa se bucure de victoria lor spectaculoasa si cand au revenit in camp.

Mai mult decat atat, acestia au avut parte de un moment nostim, atunci cand Elena i-a cerut lui Cezar sa ii tunda podoaba capilara cu o maceta. Iata ce reactii s-au starnit in randul Faimosilor:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.