Momente palpitante în Casa iubirii! Andreea Mantea va scoate la iveală detalii uluitoare despre concurenți! „Știm ce faceți toți pe internet!” Aflați ce se va întâmpla în Gala eliminatorie de duminică, 23 aprilie, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 apr 2023, 20:41

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte de emoții și suspans în Gala de duminică, 23 aprilie! Emma va genera noi controverse! „Te-ai întâlnit cu acest băiat, că să fie caz de descalificare?” Andreea Mantea va anunța cine va părăsi emisiunea!

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte duminică, 23 aprilie, de o nouă Gala plină de momente tensionate, emoții și mult suspans, deoarece la final Andreea Mantea va anunța cine va părăsi emisiunea. După ce în ediția de sâmbătă, au ieșit la iveală detalii uluitoare despre faptul că Emma ar avea un admirator în afară casei și mai mult decât atât concurență ar fi chiar îndrăgostită de el, în ediția de Gala, concurenții vor face noi dezvăluiri din culisele acestei relații la distanță.

Momente palpitante în Casa iubirii! Andreea Mantea va scoate la iveală detalii uluitoare despre concurenți

În ediția de duminică, 23 aprilie, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o Gala palpitantă deoarece la final unul dintre ei va pleca acasă. Andreea Mantea va încerca să descopere mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă cu Emma și noul ei pretendent pe care l-a cunoscut în mediul online.

La un moment dat Andreea Mantea îi va întreba pe ceilalți concurenți dacă Emma este sau nu îndrăgostită de acel băiat, iar mulți dintre ei au răspuns că tânăra are deja sentimente pentru el.

„Nu se speculează pe internet! Se spune concret de către voi! Atenție mare! De către acel băiat, de către Patrick, de către ține, voi vorbiți, ați vorbit, ați stabilit! Nu știu! Dar ele există! Și noi le vedem! Există un live în care el zice că tu ai insistat că el să interacționeze cu ține!

Nu se speculează pe internet, Nona! Știm ce faceți toți pe internet!”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei



În cele din urmă, Emma va fi întrebată dacă s-a întâlnit cu acel băiat în afară emisiunii, pentru că în acest caz ar riscă să fie descalificată din cauza încălcării regulamentului.
Însă tânăra va răspunde că nu s-au întâlnit.

Andreea Mantea: Te-ai întâlnit cu acest băiat, că să fie caz de descalificare?
Emma: Nu!
Andreea Mantea: Haideți să aflăm cine părăsește Casa iubirii în această Gală, în această seară!

Citește și: Emma a recunoscut că are sentimente pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe TikTok și care i-a trimis flori la hotel! Concurenta a făcut mărturisiri uluitoare! „Nu i-am dat eu adresa băiatului”

Citește și: Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare! „Nu ne batem! Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea a intervenit pentru a evita un posibil conflict

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.