Momente pline de emoții și suspans în Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat cine este liderul în casa băieților! Iată ce surprize l-au așteptat pe tânărul care a primit cele mai multe voturi din partea fetelor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 ian 2024, 22:14

Andreea Mantea a făcut primul anunț important în Casa iubirii, la debutul celui de-al treilea sezon! Iată cine a fost ales lider în casa băieților și spre care fată și-a îndreptat atenția carismaticul tânăr! „Mi se pare că ne potrivim. Cel puțin fizic!”

Marea Finală a celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a fost presărată cu multe emoții și suspans, deoarece concurenții finaliști au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul serii. Pe de o parte, cele trei concurente care s-au luptat pentru marele premiu au fost Cristina, Bianca și Mihaela, iar pe de altă parte, cei trei băieți, Radu, Robert și Ionuț, care și-au dorit enorm să câștige. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Radu a fost desemnat de public câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, în vreme ce din tabăra fetelor, câștigătoarea a fost Mihaela.

Andreea Mantea a făcut primul anunț important în Casa iubirii, la debutul celui de-al treilea sezon! Cine a fost ales lider în casa băieților

Astăzi a debutat cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii. Telespectatorii au făcut cunoștință cu noii concurenți și au aflat detalii inedite despre fiecare în parte. În tabăra fetelor au intrat cinci fete noi, cărora li s-au alăturat Larisa și Julia din sezonul anterior.

Iar în casa băieților au intrat cinci concurenți noi, alături de Cosmin și Patrick, care și-au dorit să își caute iubirea și în cel de-al treilea sezon.

În prima ediție a noului sezon, fetele au fost nevoite la un moment dat să aleagă liderul din casa băieților. După ce fiecare și-a exprimat votul secret, Andreea Mantea a deschis cutia pentru numărătoarea voturilor, iar în cele din urmă, Patrick a fost concurentul desemnat lider în casă băieților, însă l-au așteptat și câteva surprize de pomină în casă fetelor.

Ajuns printre fete, Patrick a avut de ales trei fete pentru a le invită rând pe rând la dans, iar prima lui alegere a fost nimeni altă decât Virginia, tânăra care deja i-a atras atenția și pe care a mărturisit că și-ar dori să o cunoască mai bine. Prima alegere a lui Patrick a iscat multe controverse în casa băieților, deoarece Virginia este admirată de mai mulți concurenți, care s-au simțit amenințați de notorietatea și carismă acestuia.

Citește și: Care sunt cele două fete ce au decis să revină la sezonul cu numărul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Acestea continuă căutarea iubirii adevărate

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timpul dansului, Patrick și Virginia și-au șoptit la ureche câteva detalii și mai mult decât atât, frumoasa brunetă a recunoscut că se potrivesc fizic cel puțin și s-a arătat la fel de interesată de chipeșul tânăr. A două alegere a lui Patrick a fost Larisa, căreia i-a spus că este drăguță și i-a zâmbit jucăuș. În cele din urmă, concurentul a ales-o pentru ultimul dans pe Julia, care s-a bucurat mult că s-a numărat printre alegerile lui.

Surprizele pentru Patrick nu s-au terminat deoarece la un moment dat, Andreea Mantea l-a întrebat pe care dintre cele trei fete și-ar dori să ia și o cină romantică. Iar alegerea tânărului a fost Virginia, concurenta din noul sezon, invocând motivul că își dorește să o cunoască mai bine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi concurenți la primul lor date romantic și dacă se va lega o idilă pe viitor.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Bianca de la ”Casa iubirii” după marea finală: ”Ionuț a mers la farmacie” Șatena a izbucnit în lacrimi