Momente romantice, emoții și priviri pătimașe, la prima întâlnire dintre Larisa și George! „A fost cel mai frumos cadou de ziua mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce s-a întâmplat la primul lor date

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 mai 2023, 19:00
Foto(5)

Se conturează un nou cuplu in Casa iubirii! Larisa și George s-au bucurat de clipe magice la prima lor întâlnire! „Cu siguranță vom evolua împreună!” Iată cum a decurs date-ul lor și ce și-au spus cei doi concurenți nerăbdători!

Concurenții din Casa iubirii au parte de momente frumoase, surprinzătoare, de clipe romantice, dar și de multe răsturnați neașteptate de situație care le aduc zâmbetul pe buze însă deseori ii pot pune la grele încercări mai ales pe cei care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. După ce în ediția de joi, Bianca și Laurențiu s-au apropiat din ce în ce mai mult și au fost în centrul atenției, în ediția de astăzi, pe de o parte, Radu și Cristina au ajuns din nou să se certe deși au tot încercat să găsească o cale de împăcare și

pe de altă parte, se conturează un nou cuplu în Casa iubirii, Larisa și George au avut primul lor date în afară platourilor de filmare și s-au bucurat pas cu pas de toate momentele frumoase.

Momente romantice, emoții și priviri pătimașe, la prima întâlnire dintre Larisa și George! „A fost cel mai frumos cadou de ziua mea!”

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, concurenții și telespectatorii au putut urmări cum s-a desfășurat prima întâlnire romantică dintre Larisa și George.

Deși s-au comportat inițial cu oarecare stângăcie deoarece au fost copleșiți de emoții puternice, treptat atmosfera a început să devină din ce în ce mai plăcută între cei doi concurenți.

Vizibil emoționați, încântați dar și foarte nerăbdători să descopere cât mai multe detalii unul despre celălalt, Larisa și George s-au bucurat de clipe cu adevărat magice și unice în timpul date-ului lor. Chipeșul George a întâmpinat-o cu un buchet mare de crini portocalii pe frumoasa Larisa și au mers împreună la un prânz delicios.

Larisa i-a mărturisit că va consideră prima lor întâlnire drept cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua ei vreodată. Cei doi tineri au servit prânzul și apoi au ieșit la plimbare prin oraș și s-au bucurat de momente de senzație.

George: Chiar așteptăm acest date! Așteptăm să ieșim la un date și astăzi este ziua potrivită! Și tu așteptai?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa: Și eu așteptăm cu nerăbdare și m-am bucurat foarte mult! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, date-ul acesta! E primul meu date cred că știi asta și mă bucur mult că e cu ține! Este cadoul nostru! Mi-am dorit să te cunosc mai bine!

George: Și eu îmi doresc să te cunosc mai bine! Să ne cunoaștem mai bine și de ce nu, să formăm un cuplu!

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George

Citește și: Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune și a pus în aplicare planul ei! Iată cum a reacționat Laurențiu