Momente romantice, sărutări pasionale și emoții uriașe în Casa iubirii! Bianca și Alexandru au avut parte de cea mai frumoasă și intensă întâlnire în camera roșie! Tânărul și-a luat inima în dinți și a rostit vorbele magice: „Te iubesc!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 apr 2023, 19:00
Foto(4)

Emoții, muzică romantică și sărutări pasionale în camera roșie! Alexandru i-a spus pentru prima dată Biancăi „Te iubesc!” Iată cum a reacționat concurenta și ce anume și-au promis în timpul întâlnirii de astăzi!

În preajma sărbătorilor pascale, concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de surprize incredibile, de noi provocări de senzație, de momente romantice, dar și de răsturnări uluitoare de situație. În ediția de joi, Radu a fost sărbătoritul zilei și a fost în centrul atenției. Tânărul a primit multe daruri și urări din partea colegilor însă de departe cel mai frumos cadou a venit din partea celor două surori ale sale, care au venit special pentru a-l felicita cu ocazia aniversării și totodată pentru a-i oferi câteva sfaturi prețioase în privința relației lui cu Cristina.

În ediția de astăzi, atmosfera a fost tot una relaxată și calmă în platoul emisiunii și au existat momente romantice pentru concurenții care formează un cuplu în cadrul show-ului.

Momente romantice, sărutări pasionale și emoții uriașe în Casa iubirii! Bianca și Alexandru au avut parte de cea mai frumoasă și intensă întâlnire în camera roșie

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, a plutit o atmosfera romantică și optimistă.

Radu și Cristina au încercat din nou să se reapropie și chiar și-au zâmbit reciproc, Mihaela a fost mai calmă în ceea ce îl privește pe Robert, Nona și Patrick s-au întâlnit în camera roșie, însă de departe cea mai spectaculoasă întâlnire în camera roșie a fost cea dintre Bianca și Alexandru, deoarece aceștia și-au spus pentru prima dată „Te iubesc!” și s-au sărutat pasional, dovedind tuturor că au sentimente puternice unul pentru celălalt.

Alexandru a invitat-o pe Bianca în camera roșie, unde a întâmpinat-o cu muzică romantică și au dansat câteva minute ținându-se strâns în brațe.

Toate fetele din casă au privit cu bucurie însă și cu oarecare invidie clipele frumoase petrecute de cei doi concurenți. Aceștia s-au lăsat purtați de val, iar la un moment dat, Alexandru și-a luat inima în dinți și i-a spus Biancăi primul „Te iubesc!” cu glasul plin de emoții puternice.

Copleșită de cuvintele magice rostite de iubitul ei, Bianca a izbucnit în lacrimi și abia și-a putut stăpâni emoțiile teribile. Însă în același timp a fost extrem de fericită și de mândră să îl vadă atât de curajos pe Alexandru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alex: Dacă aș simți puțin, probabil m-aș exprimă ușor.

Bianca, te iubesc!

Bianca: Și eu te iubesc!(...) Admir curajul tău! Ai spus asta primul și ai făcut să-mi fie și mie mai ușor.

Alex: Te iubesc!

Citește și: Momente emoționante și lacrimi de bucurie pentru Radu, în Casa iubirii! Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cea mai mare surpriză chiar din partea surorilor sale!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?