Momente savuroase în Casa iubirii! Fetele pun la cale noi provocări pentru băieți! Marinel va fi invitat de Emma în camera roșie! „Nu te așteptai să te chem?” Erisa va ajunge față în față cu Laurențiu! Aflați totul, vineri, 7 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 apr 2023, 21:56
Foto(6)

Noi răsturnări uluitoare de situație, vineri, 7 aprilie, în Casa iubirii! Emma îl va chema pe Marinel în camera roșie, însă tânărul va fi deranjat de atitudinea ei! „Nu înțeleg de ce ești așa încordat” Iar Erisa va încerca să se apropie de Laurențiu și vor purta o primă discuție singuri, în camera roșie!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare zi prin noi provocări de senzație, de momente romantice în cazul celor care deja formează un cuplu, însă se pot confruntă și cu răsturnări neașteptate de situație și cu clipe dificile ce îi pun la grele încercări și cumpene. După câteva zile în care în Casă iubirii a plutit o atmosfera tensionată și au izbucnit multe certuri și discuții aprinse, în ediția de vineri, spiritele se vor mai calmă și mai mult decât atât va fi o atmosferă relaxată și chiar hazlie.

Momente savuroase în Casa iubirii! Fetele pun la cale o farsă pentru Marinel, care va fi invitat de Emma în camera roșie

În ediția de vineri, concurenții vor avea parte de momente de-a dreptul savuroase, în Casa iubirii! Fetele vor pune la cale mai multe farse și situații nostime pentru băieți și îi vor chema pe rând în camera roșie, acolo unde se vor confruntă cu diverse situații neașteptate.

Citește și: Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!” Iată ce decizie neașteptată a luat Andreea Mantea în privința Biancăi, în timpul conflictului aprig dintre ea și Robert

Cea care va deschide seria momentelor hazlii va fi Emma, care îl va chema în camera roșie pe Marinel.

Tânărul va merge cu entuziasm crezând că înauntru îl va aștepta o concurență dornică să îl cunoască mai bine și să poarte o discuție împreună. Însă ceea ce îl va aștepta acolo va fi cu totul altceva decât își va imagina el.

Emma: Vino! Nu re așteptai să te chem?

Marinel: Aveți o provocare!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Emma: Nu te așteptai să te chem?

Marinel: Nu! De ce mi-ai întins aia?

Emma: Am un tic, scuze! Nu înțeleg de ce ești așa încordat! Zi ceva Marinel!

Marinel: Jur că plec! Dacă faci joc sau ceva, jur că plec! Zi-mi că mă iei la mișto!

Pe de altă parte, Erisa îl va chema pe Laurențiu în camera roșie, unde îl va întâmpina cu o farsă bine pusă la cale împreună cu fetele. Tânărul va părea destul de încântat de prezența noii concurente alături de el și va pică pradă farsei pregătită de Erisa.

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.