Momente tensionate în camera roșie! Glumele Cristinei l-au înfuriat teribil pe Radu! „Vrei să alerg după tine în camera roșie?” Iată cum a reacționat concurenta

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 iun 2023, 19:00
casa iubirii Foto(6)

Radu, deranjat de atitudinea Cristinei

Sursa: Captură KANAL D

Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!

Concurenții din Casa iubirii au intrat în emisiune dornici să își întâlnească jumătatea și treptat au început să se apropie unii de alții și chiar să formeze cupluri, însă unele dintre ele s-au destrămat rapid, din motive puerile de cele mai multe ori. Este și cazul relației eșuate dintre Radu și Cristina, care în urmă cu câteva luni păreau foarte potriviți și îndrăgostiți unul de celălalt. Deși au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile apărute între ei, în cele din urmă despărțirea a fost inevitabilă.

Însă de ceva vreme cei doi foști iubiți au reînceput să se tachineze și să recurgă la diverse strategii, jocuri sau glume pentru a-și atrage reciproc atenția.

Momente tensionate în camera roșie! Glumele Cristinei l-au înfuriat teribil pe Radu! „Vrei să alerg după tine în camera roșie?”

În ediția de astăzi, Cristina l-a chemat pe Radu, fostul ei iubit, în camera roșie, în speranța că vor avea un dialog calm și constructiv, însă s-a înșelat deoarece lucrurile s-au precipitat rapid și în cele din urmă cei doi concurenți au ajuns din nou la

reproșuri aprige și la replici usturătoare.

Citește și: Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, la întâlnirea cu Cristina! „Plecăm dacă te enervezi atât de tare!”

Vizibil încântat de faptul că a fost invitat în camera roșie de către Cristina, Radu s-a arătat la un moment dat nemulțumit de atitudinea Cristinei, reproșându-i că face uneori glume total nepotrivite.

Cristina: Ce te alarmezi așa, că doar a fost o glumă!

Radu: Iar și iar și iar...

Cristina: Dacă nu vrei, plecăm! Dacă te enervezi atât de tare!

Radu: Dar n-am spus să plecăm și n-am spus că mă enervez atât de tare! Ți-am spus doar ce mă deranjează atât!

Cristina: Radu, dar am glumit cu tine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu: Dar așa se întâmplă mereu, Cristina! Pui întrebări, tot tu răspunzi la ele, la întrebările mele și când îți dau eu răspunsul, pe mine mă scoți mereu mincinos!

Cristina: Bine, atunci nu mai glumim! Dar tu vezi cum faci? Nu ți-am făcut nimic!

Radu: Vezi, așa se întâmplă!

Cristina: Așa se întâmplă! Nu ne înțelegem! Doamne dar ce complicat ești!

Radu: Nu, Cristina, tu ești! Nu eu!(...) Stau să-mi bat capul! E imposibilă față asta câteodată! Nu mai pot!

În cele din urmă, după un schimb de replici tăioase, Cristina și Radu au decis să plece fiecare în casă să și au continuat să discute cu cei din casă despre problemele lor.

Pe de o parte, Radu le-a spus colegilor săi că nu o mai recunoaște pe Cristina și că uneori este o fire imposibilă, iar pe de altă parte, concurenta a criticat atitudinea fostului ei iubit, alături de colegele ei.

Citește și: Robert a chemat-o pe Bianca în camera roșie pentru a îngropa securea războiului! „Nu o să te mai atac!” Iată ce surpriză i-a pregătit concurenta și cum a reacționat rivala ei, Mihaela

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.