Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 apr 2023, 01:06
Foto(5)

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Triunghiul amoros, format din Patrick, Nona și Ionuț, prinde din nou contur! Ionuț a dat cărțile pe față și a spus tot ce crede despre sentimentele Nonei! „Nu-i eram indiferent când vorbeam cu ea!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări, noi ocazii de cunoaștere, dar și de momente complicate și răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori le pun în pericol relațiile mai ales în cazul celor care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de astăzi, așa-zis-ul triunghi amoros format din Patrick, Nona și Ionuț a prins din nou contur și s-au iscat noi controverse care au degenerat într-o ceartă teribilă.

Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi tensiuni aprige în tabăra băieților, în clipa în care Nona a venit în vizită la actualul ei partener, iar Ionuț a redeschis subiectul extrem de sensibil despre încercările lor de a se cunoaște cu ceva vreme în urmă, când Nona se apropiase de el și ar fi vrut să îl cunoască.

Concurentul a vrut sa demonstreze tuturor faptul ca Nona nu își asuma anumite lucruri. 

Apariția Nonei în casa băieților și apropierea din ce în ce mai mare dintre ea și Patrick i-au stârnit în suflet lui Ionuț frământări dar și o ușoară gelozie. La un moment dat tânărul și-a dorit să dea cărțile pe față și să spună în fața tuturor faptul că Nona chiar l-a simpatizat însă în prezent nu mai recunoaște acest lucru.

Întreaga lor discuție despre sentimentele care au existat între ei s-a desfășurat în prezența lui Patrick, actualul iubit al Nonei, care în cele din urmă a simțit nevoia să intervină și să încerce să îl pună la punct pe Ionuț pentru insistențele lui de a dezgropa trecutul.

Nona: Nu poți să fii problema noastră!

Ionuț: Ascultă-mă puțin. Nu-mi doresc să fiu problema voastră, dacă îmi doream să fiu problema voastră puteam să fiu!

Nona: Eu am spus că dacă ar fi el, probabil, aș intră pentru dânsul!

Ionuț: S-a văzut foarte clar, cu ochiul liber, că nu îi eram indiferent în timp ce discutăm cu ea!

Nona: De ce consideri așa?

Ionuț: Pentru că s-a văzut asta, Nona! N-am vrut să par nebun!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nona: Dacă ți-am purtat respect, asta nu înseamnă că eu te-am vrut că bărbat!

Ionuț: Nu mă scoate nebun! Nu încerca s-o dai că și când eu am fost cel prost și tu doar te-ai jucat cu mine! Nu a fost așa! Nona, hai, că nu suntem copii!

Nona: Stai un pic! Că eu când am zis vreau date cu ține a fost să-l enervez pe dansul! Eu nu am vrut să am date cu ține, Ionuț!

Ionuț: Cam ce orgoliu ai tu în ține, să îl enervezi pe dansul (pe Patrick) să vrei să mă săruți!

Nona: Eu eram liberă!

Ionuț: Vezi, Nona! De asta el are semne de întrebare! Pentru că tu erai liberă și îți permiteai să faci chestia asta!

Nona: Și ce? El s-a lepădat de mine pentru altă fată!

Citește și: Bianca și Nona, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată ce schimb de replici acide și jignitoare a avut loc între cele două concurente astăzi în Gala! „Prietenii nu se vorbesc pe la spate!”

Citește și: Ionuț, atac direct la adresa Nonei: ”Vorbele tale contrazic faptele tale” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 5 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.