Momente tensionate în Casa iubirii! Laurențiu este prima nominalizare a Galei! Aflați cine vor fi ceilalți concurenți votați spre eliminare, duminică, 19 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2023, 20:05
Foto(5)

„Acum ți-ai luat bilet acasă, Julia!” Bianca, deranjată teribil de comentariile răutăcioase lansate de Julia la adresa lui Ionuț! Aflați ce reacții aprige se vor isca în Casa iubirii, duminică, 19 noiembrie, de la 16:00 și 19:00!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de noi idile neașteptate, de întâlniri romantice, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și chiar certuri aprige declanșate din cauza orgoliilor sau a geloziei. Deși la începutul acestei săptămâni o nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii și atmosfera părea mult mai pașnică și mai relaxată, treptat lucrurile s-au precipitat din nou și s-a ajuns la tensiuni uriașe mai ales în casa băieților, unde a avut loc un scandal de proporții între Laurențiu și Ionuț, în urmă căruia, Laurențiu a primit drept

pedeapsa nominalizarea spre eliminare în Gala de mâine.

Laurențiu este prima nominalizare a Galei! Concurentul va aștepta cu sufletul la gură verdictul adus de Andreea Mantea

În ediția de Gala, de duminică, 19 noiembrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece se vor isca multe certuri și discuții aprinse între concurenți. Seria tensiunilor va fi deschisă de o discuție iscată în casa fetelor, acolo unde Julia va lansa câteva afirmații răutăcioase la adresa lui Ionuț, fapt ce o va înfuria teribil pe Bianca.

„Să-l pui în momentul de față pe Laur într-o postură proastă e bine! Și de asta există posibilitatea că el să profite de chestia asta! Ionuț!”, va spune Julia.

Pe de altă parte, Bianca se va arată extrem de deranjată de afirmațiile malițioase lansate de Julia, despre care va spune că face tot posibilul să o trimită spre eliminare.

„Acum ți-ai luat bilet acasă, Julia!”, va spune Bianca, punându-i gând rău colegei sale.

În cele din urmă, Julia și Ionuț vor avea un schimb de replici acide și își vor spune tot ceea ce au pe suflet. Pe de o parte, Julia îi va lua apărarea lui Laurențiu și îl va acuză pe Ionuț că l-a provocat pentru a-l aduce în starea de a răbufni și de a provoca un scandal.

Ionuț: Cum voiai să reacționez?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Julia: În momentul în care Adelin l-a luat pe Laurențiu și l-a dus în grădina tu ai continuat să îi dai motive să se enerveze!

Cosmin: Eu ca bărbat nu am cum să las capul în jos și să mă duc într-un colț! Consider că am reacționat mai mult decât bine!

Bianca: Julia are o plăcere aparte față de Laurențiu! Pentru mine nu e un exemplu! Julia dacă vrea să îl urmeze, să îl urmeze!

Cosmin: Astea sunt subiectele Juliei: Laurențiu sau Cosmin!

Citește și: Casa iubirii: Elena, noua concurentă, mărturisiri tulburătoare! Tânăra susține că a fost amenințată de Julia la hotel! „Mi-a zis că o să am și cu ea ceva!” Iată ce reacții s-au stârnit în casa fetelor

Citește și: Casa Iubirii: Andreea Mantea, anunț aprig pentru Laurențiu! „Tu vei primi o pedeapsă!” Iată cum a reacționat concurentul și ce comentarii s-au stârnit în Casa iubirii la adresa lui

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?