Momente tensionate în Casa iubirii! Robert și Mihaela, tot mai aproape de o despărțire definitivă! Laurențiu, deranjat de atitudinea Lorenei! Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 30 august, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 aug 2023, 22:53
Foto(4)

Robert, decizie radicală în ceea ce o privește pe Mihaela! Iar Lorena și Laurențiu vor ajunge din nou într-un punct critic al relației lor! Concurentul, supărat foc pe partenera lui! „Nu-i în stare să vorbească singură despre ce simte!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, despărțiri uluitoare, controverse și tensiuni de proporții iscate din gelozie sau orgolii puternice. În ediția de marți, concurenții au trecut de la agonie la extaz, deoarece mai întâi Lorena a suferit un atac de panică iar apoi atmosfera s-a animat în momentul în care concurenții l-au sărbătorit pe Cosmin, care a împlinit 25 de ani și a avut parte de multe surprize de pomină.

Robert și Mihaela, tot mai aproape de o despărțire definitivă! Laurențiu, deranjat de atitudinea Lorenei

În ediția de miercuri, 30 august 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Robert și Mihaela vor ajunge și mai aproape de o despărțire definitivă, iar Lorena și Laurențiu vor încerca din răsputeri să își lămurească neînțelegerile.

Seria certurilor o vor deschide Robert și Mihaela, care în ciuda faptului că au tot încercat în ultima vreme să își rezolve problemele în cuplu și să își reia povestea de iubire, în ediția de

mâine concurentul se va arăta extrem de deranjat de atitudinea partenerei lui și va lansa câteva afirmații dureroase.

Robert: Eu nu am venit aici să muncesc să desfac și să împac și lumea și să modific! Am venit aici să-mi găsesc pe cineva exact pe placul meu  și eu să fiu exact pe placul ei!

Andreea Mantea: Și crezi că iubirea nu o să ajute?

Robert: Iubirea doare când nu este exact pe placul meu!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Lorena și Laurențiu vor ajunge din nou într-un mare impas al relației lor și vor fi din ce în ce mai aproape de despărțire. Deși Andreea Mantea va încerca să le explice anumite aspecte care i-ar putea ajută în rezolvarea neînțelegerilor, Laurențiu se va arată destul de vehement și va lua decizii radicale.

„Nu mai vreau să mai aud de la altcineva în afară de ea! Jur că nu mai vreau! Nu e în stare să vorbească singură despre ce simte! Bine că putem să ne dăm cu părerea!”, va spune Laurențiu.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Cosmin! Concurentul a avut parte de cele mai frumoase și emoționante momente deoarece mama și sora lui au pășit în Casa iubirii

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Lorena a suferit un atac de panică! „Nu pot să mă ridic!” Iată cum a reacționat Laurențiu și ce s-a întâmplat cu partenera lui