Momente tensionate in casa "Puterea dragostei"! Unul dintre concurenti a incalcat regulamentul emisiunii! Iata care vor fi consecintele! Ce anume le-a comunicat Andreea Mantea concurentilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2018, 14:42
video Foto(4)

Madalin a incalcat regulamentul emisiunii si a fost sanctionat in consecinta!

Andreea Mantea a venit in casa "Puterea dragostei" aducandu-le concurentilor vesti nu tocmai bune. Prezentatoarea TV i-a invitat pe toti concurentii sa vizioneze impreuna o scurta inregistrare, in care unul dintre baieti a fost surprins in ipostaze nepotrivite pentru show-ul matrimonial. 

 

 

Madalin a fost cel care a incalcat regulamentul dupa ce a avut cateva iesiri necontrolate fata de staful emisiunii.

In consecinta, Andreea Mantea a lansat un avertisment catre  concurenti, spunandu-le raspicat in ce constau regulile show-ului, pe care trebuie sa le respecte toti deopotriva.

 

 

"V-am chemat aici pe toti, pentru ca trebuie sa va comunic ceva foarte important! Voi ati stiut de la bun inceput ce fel de emisiune este aceasta, la care ati venit! Nu stiu insa daca stiti in totalitate regulile acestei emisiuni! Nu va tine nimeni cu forta aici! Nu m-as fi asteptat din partea ta, Madalin!(...)

Exista niste penalizari, cu cartonase, ca in fotbal! La trei cartonase galbene vei fi descalificat, iar telespectatorii nu te mai pot aduce inapoi, nu va mai pot salva! Aceasta regula este valabila pentru toti, nu doar pentru Madalin! Toti sunteti egali aici! Tu astazi, Madalin, ai primit un cartonas galben!", a spus Andreea Mantea.