Momente tensionate în platoul Bravo, ai stil! Alina a răbufnit și a pus-o la zid pe Constanția! „Nu ești în măsură să îmi comentezi ținutele!” Iată de la ce anume a plecat cearta celor două concurente

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 apr 2023, 21:23

Alina nu a suportat criticile primite din partea Constanției și a răbufnit în platoul Bravo, ai stil! „Asta e părerea Constanției de toată lumea cu care are ceva de împărțit! I se pare că doar ea are dreptul să își spună părerea și noi suntem proaste” Iată ce au spus însă jurații despre ținuta propusă astăzi de Alina!

Alina și-a făcut apariția astăzi în platoul ”Bravo, ai stil!”, într-o ținută spectaculoasă așa cum a obișnuit încă de la începutul noului sezon al emisiunii. Deși defilat cu multă încredere în ținută ei și a afișat un entuziasm aparte, în clipă în care Ilinca Vandici a poftit-o în față colegelor sale și a deschis un subiect destul de delicat despre ceea ce s-a întâmplat recent între ea și Constanția, Alina și-a schimbat radical dispoziția și a devenit tensionată.

Momente tensionate în platoul Bravo, ai stil! Alina a răbufnit și a pus-o la zid pe Constanția! „Nu ești în măsură să îmi comentezi ținutele!”

Întrebată ce anume s-a petrecut de curând între ea și Constanția, în culise, Alina a răspuns că a primit o serie de critici din partea colegei sale în cea mai recentă Gala și a răbufnit deoarece nu o consideră în măsură să lanseze păreri și sfaturi demne de urmat.

„Asta e părerea Constanției de toată lumea cu care are ceva de împărțit! I se pare că doar ea are dreptul să își spună părerea și noi suntem proaste și noi nu înțelegem ce vrea ea să zică de fapt!”, a spus răspicat Alina.

Pe de altă parte, în ediția de astăzi, Ilinca Vandici i-a oferit dreptul la replică și Constanției, care a subliniat faptul că Alina nu a suportat criticile aduse de ea, în clipă în care i-a spus în Gala că are o rochie simplă și a

ținut să îi spună că a fost extrem de deranjată.

Constanția: Alina s-a simțit foarte atacată în momentul în care i-am spus că are o rochie simplă în Gala și s-a simțit foarte deranjată și mi-a spus asta și în culise și în platou, peste tot! Și i-am spus că indiferent, că sunt pe ultimul loc, pe primul loc, toate avem dreptul să ne spunem o părere! Cum a spus și Iris în culise că toate suntem la un moment dat întrebate de o ținută și ne dăm punctul de vedere și nu

am spus că era cea mai urâtă rochie, am spus pur și simplu că era o rochie simplă și atât și trebuie să înveți să accepți și părerile noastre!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alina: Nu mai pot! Nu mai pot cu ea! N-are legătură cu rochia de la Gala, are legătură cu tot ce s-a întâmplat de la Gala, cu comentariul din Gala, de la comentariul din Gala următoare, de la comentariul din culise și alte comentarii pe care le-ai făcut!

Constanția: Ai spus că nu accepți comentarii de la mine pentru că nu sunt peste ține!
Alina: Nu consider că ești în măsură că eu să țin cont de o părere de a ta! Îți accept părerea, chiar ți-o

accept, dar asta nu înseamnă că o iau de bună și cumva iau în calcul ce îmi sugerezi tu să fac!

În cele din urmă, Alina a ajuns în fața juraților, care au comentat pe rând ținuta aleasă de aceasta pentru astăzi. Alexandru Abagiu a fost primul care a apreciat faptul că a asociat ținutei sale o floare neagră la gât și a admirat că și-a prins părul. Pe de altă parte, Maurice Munteanu nu s-a arătat prea încântat de ținută Alinei din seară această, subliniind faptul că s-a micit, dând impresia că a intrat la apă. Nici Raluca Bădulescu nu a agreat combinația stilistică la care a recurs Alina, iar la finalul jurizării, concurenta nu a primit nicio steluța.

Citește și: Alina și Sorina, suspectate că și-au cumpărat urmăritori falși, după ce conturile lor de Instagram au explodat: ”Undeva la 100.000 de urmăritori”

Citește și: Andreea nu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu noul său look: ”Costumul, poți să renunți la el din viața ta, pentru că este un costum urât”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.