Momente tensionate in platoul "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a aflat cu stupoare ca fostul ei iubit va capata statut de participant si va ramane in emisiune! Iata cum a reactionat aceasta si la ce gest a recurs

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:39

De-a dreptul socata, concurenta i-a reprosat barbatului venirea in platou si a si-a controlat cu greu nervii.

Uluita de intrarea in platou a fostului ei iubit, Iulia si-a stapanit cu greu iesirile nervoase si i-a reprosat barbatului ca a venit doar pentru a-i produce ei rau si a o determina sa ii cedeze dreptul de a-si vedea copilul.

"Ce cauti aici, nu te supara! Iti bati joc de mine? Ce cauti? Nu stie cum sa ajunga mai repede la copil si a venit aici! Nu am nevoie sa-mi strici mie ziua! Eu am venit aici sa-micaut jumatatea! Daca vine acum, credeti ca se face ceva! Nu a vrut sa se lege

la cap cu un copil!", a zis Iulia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda reprosurilor lansate de Iulia, barabtul a sustinut cu tarie ca a venit sa isi caute o iubita si a decis sa ramana in emisiune, spre disperarea fostei sale iubite.

Iata cum a reactionat Iulia si la ce gest a recurs atunci cand fostul ei iubit s-a asezat langa ea, in calitate de participant al emisiunii:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.