Momente tensionate la "Te vreau langa mine"! Fosta iubita a lui Florin a revenit cu rezultatul testului de paterniate facut de prietenului acestuia! Iata cum a reactionat participantul la aflarea vestii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Florin a avut din nou parte de piedici din partea fostei sale iubite, in timp ce se afla la paravan pentru a-si cunoaste noua pretendenta.

Surprins sa ii auda din nou vocea fostei sale iubite, Florin s-a vazut nevoit sa asculte doleantele femeii, care a sustinut ca a efectuat deja un prim test de paternitate pentru a afla daca Marius fostul ei amant este tatal copilului ei. Aceasta a recunoscut ca in urma testului ADN, a rezultat ca barbatul nu este tatal copilului si i-a cerut din nou lui Florin sa faca testul, pentru a indeparta orice dubiu.

"Prietenul tau a facut testul de paternitate si nu este el tatal copilului meu! Cum era de asteptat, normal, a iesit negativ! Pentru ca Florin este tatal lui Mihaita! Florin, de ce ti-e frica, de aia nu scapi! Ti-a fost frica ca toata lumea o sa afle ca este copilul tau! Asta o sa se intample! Stia si el ca o sa iasa negativ!", a spus fosta sa iubita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Florin s-a arata in continuare sceptic si a incercat sa ii inoculeze femeii ca testul nu este veridic si ca vrea sa vada negru pe alb.

Iata ce hotarare a luat barbatul la insistentele fostei sale iubite, in legatura cu efectuarea testului de paternitate:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.