Momente tensionate la "Te vreau langa mine"! Fostul iubit al lui Doris a venit in emisiune pentru a clarifica toate neintelegerile care au existat intre ei! Iata cum a decurs dialogul lor si ce decizie a luat participanta in privinta barbatului

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:37

Dupa ce zilele trecute i-a trimis un mesaj lui Doris, fostul iubit al aceteia a insistat sa aiba o discutie cu aceasta pentru a-i transmite sentimentele sale.

Socata de prezenta in emisiune a fostului ei iubit, Doris a acceptat un dialog cu acesta pentru a-l determina sa inteleaga ca povestea lor s-a incheiat cu mult timp in urma.
"Jamil, mi-ai promis ca ma faci stewardesa, dar au fost doar vorbe in vant! Recunosc ca am stat cu Jamil pentru ca mi-a promis ca imi indeplineste cateva visuri!", a zis Doris.

Pe de alta parte, Jamil a insistat sa ii transmita lui Doris ca are inca sentimente pentru ea si isi doreste emorm sa se intoarca la el, pentru a-si relua

povestea de iubire.

"Am venit sa discutam! Cauta un job pentru bani, eu pot sa ii ofer bani! Eu iti dadeam mult mai mult! Te iubesc si vreau sa fim din nou impreuna!", a spus barbatul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa un

schimb de replici acide, Doris a pus piciorul in prag si a luat o decizie categorica. Iata ce i-a transmis participanta fostului ei iubit si ce reactie a avut barbatul: