Momente teribile pentru Elena Marin la Survivor Romania! Faimoasa a suferit o accidentare grava si a ajuns urgent la spital!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2021, 21:33
elena marin la survivor romania Foto(8)
Elena Marin se accidenteaza grav pe traseu in jocul pentru comunicare.

Elena Marin trece prin clipe de groaza dupa o accidentare suferita pe traseu in jocul de comunicare de astazi.

Astazi la Survivor Romania se va disputa unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru comunicare.

Mai exact pentru mult ravnitele mesaje venite din partea familiei, astfel ca presiune si ambitia de a castiga isi vor spune cuvantul asupra tuturor concurentilor, care au declarat inca de la startul jocului ca vor da tot ce au mai bun pe traseu pentru a castiga miza de astazi.

Momentele dramatice se vor tine lant în confruntarea de astazi dintre cele două echipe, cu o miza uriașă, accidentările extrem de dure vor aparea în rândul concurenților de la “Survivor România” din cauza eforturilor depuse in timpul traseului extrem de dificil, ce include astazi si plonjare in piscina, de care unii dintre concurenti se tem foarte mult.

Elena Marin sufera o accidentare grava pe traseu

Panica si momente de groaza pentru Faimosi, la startul celei de-a doua probe in jocul de comunicare, cand la start s-au aflat din partea Faimosilor, Elena Marin si Maria de la Razboinici. Dupa semnalul de start dat de prezentatorul emisiunii, cele doua concurente au plonjat pe tobogan pentru saritua in piscina, moment in care Elena Marin a tipat, dand de inteles ca are dureri mari, cauzate de alunecarea pe abdomen.

Jocul a fost intrerupt pentru ca Elena sa poata primi ingrijiri medicale de urgenta din partea medicului de pe teren. Insa dupa cateva minute acesta decide ca Elena trebuie transportata rapid cu ambulanta la spital pentru a i se oferi ingrijiri medicale specializate pentru problema pe care o resimtea la nivelul abdomenului si al coastelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce Faimoasa a fost transportata cu ambulanta la spital, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, i-a anuntat pe ceilalti concurenti ce anume se intampla cu aceasta intre timp.

"Elena Marin a suferit o accidentare pe traseu! In urma accidentarii a fost transportata la spital! Ii dorim numai bine si va vom tine la curent cu evolutia starii ei de sanatate!",

a subliniat Daniel Pavel.

Citeste si: Elena Marin, in lacrimi! Faimoasa a lansat acuzatii grave la adresa colegilor sai! "Este a nu stiu cata oara cand mi se fura si niciodata n-am zis nimic!"

Citeste si: Emoții uriase in jocul de comunicare! Faimoșii și Războinicii au izbucnit în lacrimi atunci când au aflat MIZA jocului!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.