Momente teribile pentru Ozcan Deniz! Celebrul actor este ingenunchiat de durere dupa moartea fulgeratoare a celui mai drag membru al familiei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2018, 11:20
video Foto(6)

Ozcan Deniz trece prin cea mai neagra perioada a vietii sale.

Celebrul actor nu a reusit sa se bucure pe deplin de nasterea fiului sau deoarece destinul avea sa-i pregateasca cea mai neagra perioada, pierderea tatalui sau.
Ozcan Deniz trece prin momente cumplite deoarece si-a pierdut cel mai mare sprijin, tatal sau, de care a fost foarte apropiat, in ciuda faptului ca parintii sai s-au despartit cu multi ani in urma.


Sadik Deniz a fost rapus de cancer.
Se pare ca acesta se trata, de aproximativ doi ani, de cancer pulmonar si intestinal.


Situatia acestuia s-a inrautatit in ziua cand s-a nascut Kuzey, fiul lui Ozcan Deniz, la 29 aprilie si a continuat sa se agraveze din ce in ce mai mult in decursul acestor luni.


Ozcan Deniz l-a internat in acelasi spital unde a nascut sotia sa, pentru a putea fi supravegheat de cei mai pregatiti medici de specialitate din Istanbul.

Cumplitul anunt a fost facut in urma cu doua zile de bunul lui prieten, actorul Burcin Birben pe contul lui de socializare. (sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.