Momente teribile pentru una dintre participantele "Te vreau langa mine"! Aceasta a fost reclamata de fostul ei sot pentru ca nu isi poate vedea copiii! Iata ce reactie a avut barbatul

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:02

Discutia celor doi a degenerat si cei doi si-au adresat replici acide.

Fostul sot al Alexandrei a intervenit telefonic, mai recalcitrant ca niciodata, pentru a-i reprosa acesteia ca nu ii permite sa isi vada copiii. Acesta a avertizat-o ca o va reclama la politie ca incalca dreptul lui de parinte prin interdictia impusa.
"E dreptul meu sa-mi vad copiii, mi-am angajat un avocat si o sa castig procesul de custodie! Nu am vrut sa vin cu politia pentru ca nu am vrut sa traumatizez copiii", a

spus barbatul.

Pe de alta parte, Alexandra a marturisit ca fostul ei sot nu a vrut sa isi mai vada copiii si a refuzat sa le ofere bani, necesari cresterii lor. Discutia celor doi a degenarat si si-au adresat replici acide. Iata ce reactie a avut participanta, in momentul in care a realizat ca sora sa se afla in casa fostului ei sot:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.