Momente tulburătoare la Crevedia! Ce s-a întâmplat la înmormântarea celor doi soți decedați în explozie este de necrezut „Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme”

Author: Diana Bostan

Florica și Ionel Barbu, soții morți în explozia de la Crevedia

Sursa: Arhivă

Cei doi soți morți în explozia de la Crevedia au fost conduși pe ultimul drum. Prezența primarului a stârnit revolta celor veniți la înmormântare.

Florica și Ionel Barbu au fost conduși pe ultimul drum de cei doi copii, de nepoți, dar și de o întreagă comunitate. Cei doi soți au presimțit faptul că stația GPL le va aduce sfârșitul, însă au fost tratați cu ignoranță.

Cei doi soți morți în explozia de la Crevedia au fost înmormântați unul lângă altul

Așa cum au stat o viața o viață întreagă, Florica și Ionel Barbu au fost înmormântați, sâmbătă, unul lângă altul.

Cei prezenți la înmormântare au purtat haine albe și o banderolă neagră la mână, în semn de doliu, dar și în semn de protest față de tragedie.

Citește și: Cei doi soţi care au murit în exploziile de la Crevedia au fost conduşi pe ultimul drum. Fiul acuză autoritățile de mușamalizare

Oameni muncitori și respectați în comunitate, Florica și Ionel Barbu au sfârșit în urma exploziei de la Crevedia. Văzându-și soția cu arsuri pe 95% din suprafața corpului, Ionel Barbu a decedat pe loc,

în timp ce Florica s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.

Citește și: Alertă de explozie la o stație GPL din Bucureşti: 50 de oameni au fost evacuaţi din cauza mirosului insuportabil

Copiii sunt devastați de moartea fulgerătoare a părinților lor și-l arată cu degetul pe primar, după ce aceștia ar fi depus mai multe sesizări în legătură cu pericolul pe care stația GPL îl reprezenta.

Chiar în ziua tragediei, Florica și-a anunțat copiii că simte un puternic miros de gaz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”, a spus fiul soților Barbu.

Edilul a fost prezent la înmormântare

Spre surprinderea și indignarea oamenilor, la înmormântare a fost prezent și primarul comunei Crevedia.

Deși a mințit în legătură cu plângerile făcute de cei doi soți, edilul a fost văzut cu lacrimi în ochi.

Citește și: „A rămas ruina asta. Astăzi, 92% din peștele pe care îl mâncăm e adus din import” Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra degradării pe zi ce trece a României

Primarul ştie tot! Minte că nu ştie, e o mare minciună.

Nu mişcă nimic fără ca el să ştie ”, a spus una dintre localnice prezente la înmormântare, potrivit Antena 3. Acesta nu a fost însă prezent și la cimitir, ci doar a însoțit cortegiul funerar o parte din drum.

Citește și: Fiica soților care și-au pierdut viețile la Crevedia rupe tăcerea: „Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți”

Sorin, fiul soților Barbu, va rămâne marcat pe viață după ce și-a văzut mama desfigurată de suflul exploziei. „ Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardio respirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a povestit acesta, pentru România TV.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.