Momente uluitoare în Casa iubirii! Aisa va părăsi platoul emisiunii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Încetează! Și tu și Radu deja mă obosiți!” Aflați ce se va întâmpla, marți, 30 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 mai 2023, 19:06

Aisa, reacție fără precedent! Concurenta va părăsi platoul emisiunii, după un schimb de replici acide cu Bianca! „Cred că toți băieții mi-ar mulțumi, dacă aș ieși împreună cu ea din Casa iubirii!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, clipe romantice și întâlniri de pomină în camera roșie sau în afară platourilor de filmare, însă de multe răsturnări neașteptate de situație, care deseori îi pun le grele încercări mai ales pe cei care se află deja într-un cuplu în cadrul show-ului. După ce în ediția de luni, Cristina a purtat un dialog halucinant cu Ionuț, în care i-a dat de înțeles că îl place și că și-ar dori să îl cunoască mai bine.

În cele din urmă totul s-a dovedit a fi doar o provocare pe care Cristina a acceptat-o că pe un joc, pentru a vedea reacțiile lui Ionuț dar și atitudinea lui Radu. În ediția de marți, Aisa va părăsi platoul emisiunii după o ceartă aprigă cu Bianca.

Momente uluitoare în Casa iubirii! Aisa va părăsi platoul emisiunii, după o ceartă aprigă cu Bianca

În ediția de marți, 30 mai 2023, tensiunile vor atinge din nou cote maxime în Casa iubirii, deoarece în grupul fetelor va izbucni o ceartă teribilă între Aisa și

Bianca. Aisa nu va fi aleasă de niciun băiat pentru a merge la un date în afară platourilor de filmare.

Citește și: Momente romantice, emoții și priviri pătimașe, la prima întâlnire dintre Larisa și George! „A fost cel mai frumos cadou de ziua mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce s-a întâmplat la primul lor date

Vizibil deranjată, Aisa va refuza și ea la rândul ei să aleagă pe unul dintre băieți și va exclamă că se simte penibil, semn că deja nu se mai regăsește în Casa iubirii. Pe de altă parte, Mihaela îl va îndemna pe Laurențiu să meargă la o întâlnire cu Aisa, pentru a se cunoaște mai bine. În cele din urmă, Aisei îi va surâde ideea și va sublinia că și-ar dori să meargă împreună la un atelier de confecționare a obiectelor din lut.

Simțindu-se amenințată de prezența Aisei, care îl admira tot pe Laurențiu, Bianca va reacționa în consecință. Cele două rivale se vor înfrunta și își vor spune replici acide. In cele din urma, Aisa va ceda si va părăsi platoul cu ochii in lacrimi, după atacul lansat de Bianca.

Citește și: Emoții în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Mihaela: Așa face tot timpul și zice că nu a zis nimic!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aisa: Exact! Și că de fapt eu mă leg de ea! Când îi răspund!

Bianca: Ia uite, amândouă v-ați pus aici!

Mihaela: Bianca, nu ți-a zis nimeni nimic!

Bianca: N-a urmărit emisiune!

Aisa: Nu am urmărit Bianca, emisiune. Încetează! Și tu și Radu deja mă obosiți!

Andreea Mantea: În cazul în care vreuna dintre voi două o să fie Favorită nu are voie să încaseze cecul!

Bianca: Foarte bine! Eu acum, cred că toți băieții mi-ar mulțumi dacă aș lua-o de mâna și aș ieși împreună cu ea din Casa iubirii!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.